David Nielsen afviser Pusic-spekulationer: Målene skal nok komme

15
AGF - Lyngby , Alka Superliga, Ceres Park, Aarhus , 16. oktober : AGFs træner David Nielsen
Der har været store spekulationer i AGF-lejren angående fremtidens målscorer for Byens Hold. Sportsdirektøren meldte ud, at klubben var i dialog om en ny kontrakt, men nu afviser cheftræneren altså de rygter.

David Nielsen er ikke et sekund i tvivl om, at målene nok skal komme, omend det så bliver fra Kasper Junker eller Bundu:

– Vi har dygtige spillere, som er i stand til at løfte opgaven. Målene kan komme fra folk som Mustapha Bundu og Kasper Junker, som endelig ser ud til at være helt skadesfri.

Det er fortrøstningsfulde ord eftersom AGF altså ikke ser ud til at genansætte den ellers farlige østriger, og det er på trods af PC’s ellers opløftende udmelding og en igangværende dialog med angriberen – men David Nielsen tror ikke på det:

Læs også: Strukturændring i Superligaen – se hvordan det bliver

– Lige nu ser det ikke ud som om, at det kommer til at ske, siger David Nielsen i følge bold.dk og fortsætter:

– Han gjorde det rigtig godt for os, men hvis han ikke er her, så finder vi en løsning med de spillere, der er til rådighed.

Tillid til de eksisterende offensive kræfter

AGF havde store problemer med at få bolden over stregen – i hvert fald i store dele af den forgangne sæson.

Derefter kom der swung i målnettet hvor AGF’s offensive kræfter havde lettere ved at finde målene frem. Og Martin Pusic endte alligevel med 6 mål i 15 kampe. Ikke en katastrofe for en boksangriber.

Men kan Kasper Junker løfte den opgave det bliver at bringe AGF i Top 6? Det kræver en solid og pålidelig angriber at føre AGF frem, for som vi så det i sidste sæson, så rykker man ikke mange meter ved at holde målet rent, når man ikke selv kan score, dog er der stor tillid fra AGF-bossen:

– Nøglen for ham (Kasper Junker red.) ligger i at holde sig skadesfri. Lykkes det, så tror jeg på, at han endelig kan få vist sit store potentiale frem i Superligaen, afslutter David Nielsen.

Transfervinduet er stadig åbent, så spørgsmålet er om AGF skal satse på de eksisterende kræfter i Junker og Bundu eller hoppe i spenderbukserne og hente en vaskeægte target-man til Århus…

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
AGF 1974
Bruger

Gør han?

Mallingbonden
Bruger

Er DN blevet ramt af den gamle GF syge, at det går nok det hele ? Man kan igen frygte den nye sæson med bl.a. Spelmann som hængende angriber hi-hi ! Næ vi må nok regne med det der er kommet ind!! Transferkassen er nok gabende tom. God sæson vor herre bevares.

Aros
Bruger

Slap nu lidt af med dommedagsprofetierne, ikke? Hvis GF leder efter en angriber og måske ligefrem forhandler med én eller flere, tror du så, det gavner forhandlingerne, at DN stiller sig op og siger: “Vore nuværende angribere slår slet ikke til – vi er nødt til at hente én mere”?

zcml
Bruger

Jeg er nu langt fra sikker på at målene nok skal komme fra Junker og Bundu, i hvert fald ikke nok. Det bekymrer mig lidt, hvis DN virkeligt vil sætte sin lid til en angriber, der endnu ikke har vist sig god for mere end en lille håndfuld mål pr. sæson, samt en kantspiller, der heller ikke har vist den helt store målfarlighed. Troede faktisk at DN så Bundu som kant. Synes ikke han ligner en rigtig frontangriber, men langt bedre som kant eller hængende angriber. Junker og Bundu er dog begge unge, og bliver forhåbentligt bedre, men det er… Læs mere »

stegger
Bruger

Er Riel ikke angriber mere siden han ikke tænker på ham
Nej selvfølgelig har de da gang i et eller andet, eller håber jeg
Jeg Tror stadig de smider 1-2 På porten
Og får en angriber og 1 til 2 forsvar spiller ind, en til højre back og midt i, på grund af de skader , de så tit får.
Eller så køre de sådan til jul og tager den derfra, men fcm har flere spiller de vil leje ud

wellop
Bruger

Jeg ser meget gerne en by angriber, men kommer han ikke så er det jo altså ikke kun Junker og Bundu som skal score dem.

I foråret scorede Sana jo altså ligeså mange mål som Pusic.
Det er vel ikke utænkeligt at man ser ham slå sin sæsonrekord på 8 mål.

Læs dertil et øget antal mål fra kanterne og midtbanen, så ser det mere lovende ud end da det kun var Duncan.

zcml
Bruger

Det ser fornuftigt ud mht. målene fra midtbanen, men der må også gerne komme nogle fra angriberene! Vi har tidligere været meget afhængig af eks. spillere som Graulund til at score målene, fordi der kom for få fra kanterne, og off. midt, men nu er der mange steder målene kan komme fra. Skal vi i top-6 uden en skarp angriber, skal vi nok forvente at Sana min. holder snittet fra forrige sæson (hvilket var han mest scorende), samt spillere som Ankersen og Bundu forbedrer deres andel væsentligt, hvilket jeg også har en forventning om, men det ville være rart også… Læs mere »

Di Stefano
Bruger

Alt det spin-talk kunne lige så godt betyde, at man er i hårde økonomiske forhandlinger med Putic.

T-Knogle
Bruger

8-10 mål fra Sana
8-10 mål fra Ankersen
8-10 mål fra Junker
3-5 mål fra Bundu
3-5 mål fra Blume
Og 8-10 mål fra de øvrige spillere lyder vel ikke helt urealistisk, med HSV kampen samt de sidste kampe i foråret i tankerne.
Det giver mellem 38 og 50 mål.
I sidste sæson scorede vi 46 mål, AaB scorede 38 og Horsens scorede 43, så objektivt vurderet er der ikke behov for en angriber med 15-20 mål i støvlerne, for at komme i top 6, men det ville da altid kunne hjælpe.

Bobbe78
Bruger

slap nu af for Fanø… selvf får vi en eller 2 angribere… Vi har kunnet og vind som semi.. Riel er væk..

Kan være de ser noget i vores ungdom som vi ikke ser, da vi IKKE er fagfolk…
Vi får en ny angriber det er 100 % – det bliver bare ikke Pusic…

zcml
Bruger

@ T-Knogle 38 mål er nok lidt i underkanten, med mindre vores defensiv bliver væsentligt stærkere end de forrige par sæsoner. Ellers ser det da rimeligt fornuftigt ud, hvis man kan regne med det. Ja! Sana scorede 8 sidste sæson, selvom han skulle bruge det meste af efteråret på at komme i gang, men han har aldrig tidligere været så målfarlig. Så ved ikke om man kan regne med at han holder, eller ligefrem forbedre, det snit. Jeg bliver meget glad, hvis Junker rammer 8 mål, men han skal holde sig skadesfri, og blive bedre i sine afslutninger, hvis det… Læs mere »

T-Knogle
Bruger

Jeg drømmer om at se en kamp hvor både Sana og Ankersen viser deres topniveau, det ville være uhyggeligt svært at forsvare imod. Men der er vel også 3-5 mål i Stage og lur mig om ikke der er en der scorer 12-14 mål i denne sæson, så det er ikke en katastrofe hvis ikke vi finder en ny Pusic, måske bliver Riel også og kommer til at score 4-6 som indskifter.

Mallingbonden
Bruger

Bobby78 Hvem er den angriber så ????

Per Leth
Bruger

Jeg er nu ikke særlig bekymret for, om vi får Pusic eller ej. Jeg er nemlig så gammel at jeg kan huske, da vi kun havde en rigtig måltyv, som f.eks. perioden med Graulund og Duncan. Hver gang en af dem var ude med skader tabte vi kampene og rykkede ned flere gange. Sådan som verdens ser ud nu, kan de tre bedste af vore 5-6 målscorere være ude, og alligevel har vi i resten af truppen format nok til at lave en fantastisk opstart, hvor ” reserverne ” gør det rigtig godt og slutter med at score 5 mål… Læs mere »

Mambo
Bruger

Kom med Aron PC please