Danny Olsen: Hæmmet af brækket tå

1

Danny Olsen startede som lyn og torden for AGF i foråret, men en brækket tå har hæmmet midtbanespilleren i de seneste kampe.

Olsen er dog fortrøstningsfuld både på sine egne og holdets vegne efter århusianernes seneste kampe, hvor spillet til tider har set lovende ud.

– Det er jo alle offensive spillere, der skal byde ind med scoringer. Og det er ikke fordi, vi ikke har haft mulighederne. Vi har haft flere friløbere, som ikke er blevet til mål, siger Danny Olsen til MX.

– Havde vi scoret på dem, så havde vi måske slet ikke den her snak. Jeg har lavet fire mål i foråret, så jeg har vist, at jeg er skarp. Jeg har så ikke kunnet spille på samme niveau, da jeg har haft brækket tåen.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
petersen100
Bruger

Manden der skal redde GF denne gang! Sloth har for længst meldt sig ud – Danny Olsen skal nu styre tropperne!