Danny Olsen: Håber AGF har forståelse for min situation

12

En af de mest interessante historier for medierne siden AGF rykkede ned, har uden tvivl været, hvorvidt om AGF kan holde på Danny Olsen.

Historien har gået begge veje, men nu tegner der sig altså et billede af, at Danny Olsen er fast besluttet på at forlade AGF.

”Jeg vil rigtig gerne beholde min landsholdsplads og det gør jeg bedst ved at finde noget nyt, og det håber jeg, at AGF har forståelse for”, udtaler Danny Olsen til Aarhus Stiftstidende.

AGF har i dag første træning efter ferien, og det ventes, at Danny Olsen snart får en afklaring på, om han skal blive eller ej.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
grind88
Bruger

Utroligt så mange gange, vi skal høre denne sang.

Niklas
Bruger

Er SÅÅÅ træt af at høre denne sang! "Jeg vil rigtig gerne beholde min landsholdsplads……" Manden blev skiftet ind i en venskabskamp, i min verden er det ikke en fast plads på landsholdet?? Han mener selvfølgelig at han gerne vil udtages igen, men må indrømme at jeg umiddelbart synes det er en tynd undskyldning, da han burde kunne blive udtaget igen hvis ellers han spiller til det…

ketildk
Bruger

Udlej ham et år.
Men hvis de sælger ham billigt til en superligaklub, så er de sgu for dumme.
Det samme gælder Sloth og Osama. Dyrt salg eller billigt til udlandet, hvis de vil slippe for brok og lønkroner – men ingen grund til at forære kvalitet væk til konkurrenter.

Aarhus_1000
Bruger

Sælg hellere end gerne Osama billigt til vores konkurrenter. Så har vi da en fordel.

Gill
Bruger

Der er da ingen idé i at udleje ham. Enten så beholder de ham eller også skal han sælges for en god pose penge. Problemet for Danny er, at hans værdi for holdet sikkert overstiger den pris, som en køber er villig til at give.

Aarhus8260
Bruger

Formoder det er de samme udtalelser, som der stadig bliver kogt "suppe" på. Hvis ikke må jeg sige, at jeg syntes DOs "opførsel" begynder at blive en smule anstrengende. Flet næbbet og opfyld din kontrakt, med mindre AGF ønsker noget andet. Så er du altså ikke tættere på landsholdet. Jeg syntes AGF skal gå langt i bestræbelserne for at beholde ham. Jeg er kold for, om han gerne vil væk. Vil være en vigtig brik i spillet om at komme tilbage til superligaen. Kommer motivationen til at mangle (hvad jeg ikke tror om DO), må MW fortælle ham med store… Læs mere »

Unknown99
Bruger

Du bliver ikke solgt. na na na na na na na.. Lang næse til Danny O.

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/agf/article2304665.ece

Aarhus8260
Bruger

følge TV2 Østjylland vil MW beholde alle de største profiler. SÅDAN. Forstår I det Sloth, DO m. fl. Klubben over den enkelte spiller.
I bliver solgt hvis det passer AGF og ellers ikke,

Schmidt
Bruger

Nope Danny du bliver

Staff
AJA Jønsson Bjørdal Kirke
MJ
Danny Sloth
SP Ozzy
Mate

Djarnis
Bruger

Det er bare ærgeligt Danny boy, op på hesten og få så det bedste ud af det. Bliv en profil i 1 div, så er der med garanti klubber på spring allerede fra nytår.

Holger danske
Bruger

Vi har ingen forståelse. Du bliver. 😀

petersen100
Bruger

Schmidt: Fremragende hold i 1. division vil jeg mene!
Hvad med at bytte om på Jørgensen og Jønsson ? Der er mere løb i Jønsson og han er stærkere. Jørgensen kan ligge nede bagi og lave opspillet (en type ala René Henriksen).