Danny Olsen: FCM kommer forhåbentlig ikke i gang mod os

1

Danny Olsen er med sit vinterskifte til AGF fra FC Midttjylland gået fra at blive potentiel dansk mester til at blive nedrykker.

På fredag står AGF-profilen overfor sin gamle klub, når ulvene besøger NRGi Park. Midtjyderne lå nummer 1, da Olsen skiftede i januar, men siderne da er ulvene blevet overhalet af AaB. Udeholdet skal dog ikke regne med hjælp.

– Hvis jeg gør det, så betyder det også, at vi kommer længere væk fra nedrykningsstregen. Det er altså vigtigere. AaB har set meget stærke ud, senest også mod Brøndby. Det er det bedst spillende hold lige nu og måske også det hold, der fortjener mest at blive dansk mester. Jeg håber, at FC Midtjylland kommer på ret køl efter en svag periode, men forhåbentlig ikke i kampen mod os, siger Danny Olsen til Jyllands-Posten.

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Guffe
6 år siden

Det håber jeg heller ikke at de gør. Men vi har bare en helt overdreven veludviklet evne til at tabe til hold i krise. Vi sætter stort set alle hold der ikke har vundet i ti kampe i træk, i gang. Det er helt ironisk. Må kampen i morgen være et vendepunkt.

Gad godt se en statistik på hvor mange hold i krise vi har hjulpet i gang de seneste år. Det er vel stort set alle hold i suppen, der er blevet sat i gang med en let sejr i Aarhus.