Danny O.: MW-ansættelse har positiv indflydelse på min AGF-fremtid

16

Danny Olsen er AGFs største stjerne, men midtbanespillerens fremtid er noget uklar efter nedrykningen.

Med ansættelsen af Morten Wieghorst er Danny Olsen dog markant mere positivt stillet overfor at blive i den århusianske klub. Olsen har tidligere trænet under Morten Wieghorst i FC Nordsjælland.

– Jeg har før haft Morten som træner i FC Nordsjælland, og han er en utrolig dygtig træner, der har været med til at udvikle mig som spiller. Han har også erfaring fra U/21-landsholdet og i Swansea, så han er utrolig kompetent, og det er meget positivt for klubben, siger Danny Olsen til tipsbladet.dk.

– Om det hedder 1. division, 2. division eller Danmarksserien, så vil jeg altid kunne se mig selv spille under Morten Wieghorst, for han er en utrolig dygtig træner. I forhold til min fremtid i klubben, er det her meget positivt, men vi tager en snak om det, når der lige er faldet ro på, siger Danny Olsen.

Kilde

Få notifikation
Notifikation ved
16 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
HD
HD
7 år siden

VIGTIGT!!! Bliv nu lige og se hvor sjovt det bliver om et års tid! 😉

AGF 1974
7 år siden

DO's evner til at give alt hvad han har, kombineret med at han rent faktisk er en pisse dygtig fodboldspiller, er PRÆCIS det vi har brug for ift. en hurtig tilbagevenden til Superligaen. Selv om det næppe gavner DO's karrierer, håber jeg på vi beholder ham!

bjust
7 år siden

Hvor vil det dog være vigtigt. Sikke en signal værdi. Det kan en start for det nye AGF og tiltrække nye spillere som VIL det her

ulricht
7 år siden

Det ville være fantastisk at beholde DO, men det virker ikke super realistisk. Han er selvfølgelig meget fokuseret på landsholdet, og han skal vel slås med Jakob Poulsen om en af de ydre pladser på den centrale midtbane. Det kan han ikke fra den næstbedste række. Mon ikke han ringer og spørger Morten Olsen om sine chancer for at være på hold, hvis han spiller Superliga..? Men dette kunne måske lokke DO til blot at lade sig leje ud i næste sæson for så at vende tilbage, hvis vi rykker op..? Ville jeg også kunne leve med. Men helst beholde… Læs mere »

Dichio
7 år siden

Vigtigt – tror også det bliver lettere at holde på Danny O, Ozzy, Sloth og flere andre med ansættelsen af MW – plus det bliver lettere at lokke nye folk og sponsorer til med den form for positiv fodbold og tilgang til mandskabs behandling MW har. Dermed også gode resultater og flere tilskuere. Alt i alt fantastisk.

Dichio
7 år siden

Det vil nok også blive lettere at lokke talenter til – og holde på dem vi har. MW er kendt for at vil bruge talenterne. Og tidligere U21 chef 🙂

grind88
7 år siden

Hvis han vitterligt gerne vil spille under Wieghorst, så er der også en logik at hjælpe dette hold til succes – og oprykning.

Bobbe78
7 år siden

Får lyst til at smide denne sang på…

http://www.youtube.com/watch?v=MTDQ3nDwJ_Q

Tak Danny

kaufianan
7 år siden

Præcis den slags ud meldinger vi har brug for….

Utzon
7 år siden

Et alternativ kunne også være at leje Danny Olsen ud den første sæson. Det vil gøre, at han kan forbedre sine chancer for at blive på landsholdet, og at vi vil få en klar 'forstærkning', såfremt vi rykker op. Det ville selvfølgelig være fedt, hvis han blev hos os, men udlejning er også en god løsning for begge parter.

Henze05
7 år siden

@grind88 Ja, eller en udlejning er måske mere sandsynligt end et salg nu. Man slipper for at betale hans løn, og det er 100 gange mere attraktivt for DO at spille Superliga fodbold under Wieghorst end i 1.div. Danny er tæt på A-landsholdet, og jeg nægter at tro, at han så sent i sin karriere er villig til at smide muligheden for mere landsholdsfodbold, og det vil han i 1. div. med AGF. FCM har meldt sig på banen, så en udlejning på 1 år til FCM, så han kan varetage sin landsholdsinteresse, samt vi sparer løn og får ham… Læs mere »

Henze05
7 år siden

Ja okay. Utzon har så skrevet næsten det samme i mellemtiden 😀

Stoei
7 år siden

Evt leje ham ud det første halve år, for så at spille ham ind på holdet igen inden superliga

SpritOrglet
7 år siden

Man skal gøre alt hvad man kan for at beholde Danny. Han kan blive GF´s Stokholm.

petersen100
7 år siden

Bliv Danny Olsen og spark os tilbage i ligaen!

Agf Marthy
7 år siden

Håber godt nok de kan få ham til at blive