Daniel Thøgersen til MTAC: “Kampen bliver noget helt specielt”

0
© agf.dk

Af Mattias Sundroos

Daniel Thøgersen er tidligere AGF-spiller og nåede 6 førsteholdskampe for klubben. I eftermiddag skal han dog for første gang stå over for sit tidligere hold, og det ser han virkelig frem til.

 

20-årig Daniel Thøgersen skiftede i august-måned fra AGF til hans nuværende arbejdsgiver Kolding IF. Inden da havde Daniel en sæson som udlejet, først et halvt år i Næstved og derefter i netop Kolding IF. Selvom han havde drømt om at kunne slå igennem på Aarhus’ førstehold, så er Daniel også glad for, hvordan tingene endte:

“Det går godt. Jeg er faldet godt til i Kolding, og ser mange gode muligheder i deres projekt. I morgen skal vi som hold ud og angribe fra start, og jeg skal personligt bidrage til offensiven, men også stå godt defensivt”

 

Som Daniel selv nævner, så er det især for ham en meget speciel kamp i morgen, da han ikke blot skal stå overfor den klub, hvis ungdomsafdeling han er kommet af, den klub hvor han fik sin Superligadebut tilbage i 18/19-sæsonen, men også den klub, hvor mange af hans gode venner spiller nu:

“Det er en rigtig sjov og spændende kamp, der venter i morgen. Jeg har ventet på den længe, faktisk lige siden begge hold kom op af bowlen. Det bliver godt at se de “gamle” drenge igen. Glæder mig meget til den kamp!” 
“Jeg følger stadig meget med i, hvordan det går AGF. Jeg skriver også dagligt med mange af de unge spillere, og jeg ser alle de kampe, jeg kan når AGF spiller”
Især de unge gutter som Daniel selv spillede med op igennem ungdomsårene, håber han på at møde i eftermiddag. Det vil for ham gøre kampen endnu mere speciel.
“Jeg glæder mig især til at spille overfor de unge (hvis de skal spille). Altså Sebastian Hausner, Benjamin hvidt, Albert Grønbæk, Magnus Anbo osv., og så håber jeg, at man kommer i de her små in-fights, det kunne altså være lidt sjovt.” 
Det bliver ikke en walk-over for AGF
Selvom man som forsvarende bronzevindere af 3F Superligaen går til en kamp mod et førstedivisionsmandskab, som store favoritter, så gjorde Daniel det klart, at de ikke bare kommer til at lægge sig fladt ned uden kamp.
Man fik i Kolding IF en horribel sæsonstart med 5 nederlag i træk, men har fået vendt skuden efter et formationsskifte til det mere defensive udgangspunkt i 5-4-1-formationen, og er nu ubesejret i 7 kampe i træk, hvilket giver stor selvtillid.
“Vi startede skidt ud med alt for mange mål imod, men de sidste 7 kampe (inklusiv sidste pokalkamp) er vi ubesejret, og har fundet en god base i holdet. Vi ser stærke ud defensivt” 
“Derfor skal vi slå AGF ved at stå godt defensivt, spille vores spil og spille os frem til chancer. Vi ved, hvad vi står for, og vi kan godt gå hen og drille dem i morgen, det er jeg sikker på.”
AGF kan derfor på mange måde blive ramt af deres egne forcer, hvilke også kan tvinge dem til at være mere på bold i kampen i eftermiddag. Det må derfor ses, som en sund test for “De Hviie”, om man nu er kommet så langt i arbejdet med at kunne være favorit, at man også kan gå ud og vinde en kamp mod Kolding IF, hvor man helt sikkert vil blive det dominerende hold, da Kolding IF spiller på samme måde som AGF plejede:
“Vores styrker er sammenholdet, vi er en enhed og abejder hårdt for hinanden. Så er vi gode på omstillinger og kommer mange med frem og er meget effektive på den sidste tredjedel” 
Selvom Daniel vil gøre sit ypperste i morgen for at slukke AGFs pokaldrøm, så vil AGF dog altid være en klub, som betyder meget for ham. Da vi spurgte ham, om han havde noget specielt, han gerne ville sige, lød ordene således:

“Jeg er rigtigt glad og stolt over min tid i AGF, og jeg ser meget frem til kampen mod mine gamle holdkammerater. Det bliver noget helt specielt” 
Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments