Daniel A. Pedersen til MTAC: Ceres Park ville være perfekt uden en løbebane

13

Flere AGF-spillere udtalte efter kampen mod Brøndby, at stemningen på Ceres Park var fantastisk. Vi tog efterfølgende fat i Elmar Bjarnasson, som kunne fortælle, at han synes stemningen på Ceres Park er en af de højeste i Danmark og dette bakkes op af Daniel A. Pedersen, som aldrig har oplevet noget lignende før i sin karriere.

”Det var en helt fantastisk stemning imod Brøndby. Det var virkelig en oplevelse. Sådan en stemning har jeg aldrig oplevet i hverken Silkeborg, Randers eller FCM. Det er næsten kun på Brøndby, som kan måle sig med det, vi oplevede på Ceres Park”, udtaler Daniel A. Pedersen til MTAC.

Daniel A. Pedersen fik gåsehud, da AGF havde scoret til 2-1 mod Brøndby IF.

”Jeg lagde specielt mærke til stemningen på Ceres Park, da vi havde scoret til 2-1 mod Brøndby. Jeg fik faktisk gåsehud og følte, at jeg havde uendelige kræfter. Minutterne derefter blev jeg virkelig båret frem af fansene og det gav et kæmpe energiboost. ”

Løbebanen på Ceres Park har været udskældt i flere medier og dette kan Daniel A. Pedersen nikke genkendende til.

”Det er selvfølgelig ærgerligt, at AGF-fansene sidder så langt fra banen. Hvis løbebanen ikke var rundt om stadionet, så ville det være perfekt. Jeg kan rigtig godt lide formen på Ceres Park og synes det er fedt, at den er anderledes i forhold til andre stadions i Danmark”, udtaler Daniel A. Pedersen til MTAC.

Var stemningen og euforien en grund til, at du kom til AGF?

”Ja, det var en stor del af det. Aarhus er kendt som en stor fodbold by og det så jeg selvfølgelig meget frem til at blive en del af. ”

Daniel A. Pedersen og resten af AGF-mandskabet får på søndag besøg af lille bror Randers til et vaskeægte lokalbrag på Ceres Park. Vi opfordrer alle til at møde op og bakke spillerne op til en sejr.

Få notifikation
Notifikation ved
13 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Danuska
5 år siden

Hvad skete der med mobil tribunen? Kunne der ikke findes penge til at bruge den lidt her i superligaen også?:)

Peder Vendelbo Mikkelsen

[b]monsi46[/b] Jeg tror folk på langsiden er ligeglad med at se på flag, de går nok på stadion for at se bold og ikke for at se unge fulde svedige mænd danse og synge sig gennem en kamp mens de svinger med hjemmemalede flag.

Guffe
5 år siden

Jo Monsi. Det hænger meget fint sammen. Taget er med på at holde lidt på den stemning der trods alt er. Kommer vi ud under åben himmel, blir det nærmest umuligt at skabe en fed stemning. Dit forslag om at flytte til nedre vil ikke hjælpe på stemningen – tværtimod. Derudover er der oftest flest tilskuere på øvre, som også lettere smittes til at synge med. I øvrigt kan du altid bedst høre de fans der synger bag dig og ikke foran dig. derfor giver det mening at stå tilbage og ikke fremme, hvis vi skal sprede stemningen.

monsi46
5 år siden

Til PVM. Vi klager over at løbebanerne ødelægger al stemning samtidig med at vi placerer os på 1 sal, endnu længere væk og langt fra spillernes normale synsfelt. Det hænger ikke sammen. Brøndby vandt fankampen klart, set fra min plads midt/øverst. Masser af synligt gult liv og faner mens det jeg så i GF hjørnet var 2 døde bannere. Det vil sige at en meget stor tilskuergruppe på langsiden ikke kan se den inspirerende fangruppes fest og farver. Og det er ærgerligt at den effekt ikke udnyttes til gavn for alle. Også spillerne. Kaagaard. Tak for dit råd, mærker du… Læs mere »

heinobo
5 år siden

– hvis problemet er, at det er svært for spillerne at høre fansenes sang / råb – så kunne problemet måske løses ved, at sætte nogle højttalere op, der vender ud mod banen…

Peder Vendelbo Mikkelsen

[b]heinobo[/b] Det gør de faktisk både i BIF og i FCK for at få det til at lyde af mere. Men de har indstillet udstyret forkert, for det forvrænger enormt.

monsi46
5 år siden

Vi er også selv med til at forstærke problemet (afstanden) ved at besætte det nederste afsnit i fan-hjørnet med store bannere istedet for mennesker. Kunne tydeligt mærke den mere levende stemning, der bølgede overalt i Brøndby kampen -ikke kun i Fanafsnittet,… og ikke kun fordi det var Brøndby, men fordi GF faktisk fightede og spillede mere seværdigt end jeg husker før. AT DE VILLE DET HER! Mange jeg stod sammen med, havde holdt flere års stadionpause p.gr.a. elendigt spil og atmosfærer, var meget begejstrede og klar til at komme igen Foreslår vi udnytter den vending til at få fyldt C1-C3… Læs mere »

Peder Vendelbo Mikkelsen

[b]monsi46[/b] Bannerne under stemningshjørnet er opsat fordi der ikke er folk der, det er de ikke fordi folk i stemningshjørnet har mere end svært ved at holde fast i deres ølglas så de taber dem ned på næste sektion.

monsi46
5 år siden

Skrev nu… mener på søndag. Få bannerne væk fra C1-3

monsi46
5 år siden

Desuden er der mulighed for folk nu. Udnyd det

monsi46
5 år siden

Forslag. Hele den levende del af fansene som nu besætter øverste afsnit rykker til nederste afsnit istedet for bannerne og dermed giver plads til os ældre og måske knap så stemningsskabende fans (men stadig ægte).
Tror endda vi kan smittes til også at blive mere højrøstede hvis vi er over -og i nærheden- af jer. Det er positivt mentcomment image

kaagaard
5 år siden

Monsi, hvis du sætter dig på c4ø eller c5ø, så er du tæt på de mere stemningsskabende fans, men sidder stadig i et ganske fredeligt område med plads til både ældre og andre.

Desuden sidder man rigtigt godt i forhold til banen her.

De nedre afsnit får vi kun for alvor fyldt op når det går bedre. Der har været for få hjemmebanesejre og for dårligt spil i lang tid.

Peder Vendelbo Mikkelsen

[b]Danuska[/b] Tror du det bliver til noget i denne sæson?

Jeg tror det ikke efter de begyndte at sælge sæsonkort til B3, ellers så bliver det vel til nogle kampe hvor de tror der ikke kommer mange så det ikke gør så meget at man reducerer antallet. Det kan godt være at de først gør det når det bliver koldt.