Chancerig deler i Ceres park

0
Foto: AGF.dk

Søndag eftermiddag var ventetiden endelig slut for AGF-fansene. Efter velsignelse i kirken efterfulgt af Aarhus walk i et fantastisk sommervejr, var det kl. 16 blevet tid for David Nielsens udvalgte til at fuldende denne fantastiske Juli Søndag med en hjemmesejr mod sidste sæsons bronzevindere fra FC Nordsjælland. Men trods en især stærk anden halvleg måtte AGF nøjes med 1-1, på en udligning af Jakob Ankersen.

Hjemmeholdet kom da også ud som lyn og torden og allerede inden for de første 2 minutter var der en stor chance til Bror Blume efter at Ankersen hurtigt tog et frispark og sendte ham i dybden, men Nikolaj Larsen fik reddet til hjørne. På det efterfølgende hjørne kom Sverrison først på bolden men hans afslutning sad desværre lige på gæsternes keeper.

Desværre skulle der ikke gå mere en 3 minutter før gæsterne fik deres første mulighed. En bold i bagrummet fik Pierre Kanstrup ikke clearet og i stedet blev han tørret af unge Andreas Skov Olsen som køligt udplacerede Aleksandar Jovanovic som var kommet på mellemhånd og dermed viste lysttavlen 0-1. Dermed fik det unge og meget boldstærke Nordsjælland hold ekstra gejst og tro på tingene. Især midtbanen styrede de. Mens Blume, Guira og Sverrison skiftedes til at lave fejlpasninger.

Efter 10 minutter kom Jakob Ankersen dog frem til et godt hovedstød på et indlæg fra Jens Stage, men det strøg forbi mål. Hvis man troede at AGF ville dominere dødboldene tog man fejl. Gæsternes Viktor Nelson kom til gengæld til 3 fine afslutninger efter dødbolde og han voldte virkelig Jens Stage defensive problemer.

AGF arbejdede sig dog ind i kampen i løbet af halvlegen, men de rapfodede Nordsjællændere var konstant farlige når de kom på bolden. Deres træfsikkerhed var dog dårlig og udover deres mål var det blot et hovedstød fra Viktor Nelson der ramte indenfor målrammen, i løbet af kampen.

Begge hold måtte også skifte anføreren ud i første halvleg med skader, hvorfor Jesper Juelsgaard erstattede Pierre Kanstrup efter 24 minutter, mens det for gæsterne var 13 minutter senere at Mads Pedersen blev erstattet af Clinton Antwi.

Jesper Juelsgaard leverede et glimrende indhop og kom kun en enkelt gang på mellemhånd og måtte trække et gult kort. Det var da også ”Julle” der i anden halvleg spillede bredt til Casper Højer som efterfølgende fandt Ankersen som flot tog bolden ned og efterfølgende flugtede mod mål, men igen var Nikolaj Larsen vågen i målet. Kort efter fik Ankersen endelig bolden i mål efter en stikning fra Kasper Junker, men der var desværre offside. Få minutter før det annullerede mål blev Kasper Junker snydt for et straffe dag Viktor Nelson sparkede ham ned i feltet og Junker var en evig trussel mod gæsternes forsvar.

Bundu og Amini havde afløst Stage og Sverrison efter henholdsvis 63 og 68 minutters spil og det satte for alvor gang i angrebsspillet og det var da også Bundu der spillede Amini fri til en afslutning i højre side af feltet, han ramte stolpen men returen kunne Ankersen ikke undgå at sparke i mål til 1-1 efter 71 minutter. Herefter lagde AGF for alvor pres på gæsterne som forsøgte at leve af kontraangreb. Hvilket var lige ved at blive farligt en enkelt gang, men Juelsgaard fik clearet.

For AGF havde Jakob Ankersen en stor hovedstødschance efter et skarpt indlæg fra Bundu, mens Blume havde et skud fra distancen. I overtiden havde Junker en stor chance som han selv skabte på en kontra. Det var kun Ankersen der fulgte med og ham kunne han ikke spille og derfor afdriblede han 2 mand inden Nikolaj Larsen desværre igen blev den store i duellen mod AGF offensiven.

Dermed blev der ikke scoret yderligere i Ceres park hvor resultatet altså blev 1-1 efter en underholdende affære. Måske lidt skuffende efter chancefordelingen, men omvendt en af den slags kampe som vi havde tabt med 2-3 mål for et år siden.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved