Ceres Park forbedres!

Skrevet den 3. juli 2017 - 12:00 af

Det er ikke nogen hemmelighed at et besøg på Ceres Park ikke er en oplevelse for sig selv. Nu gør AGF noget ved det.

AGF har udsendt et nyhedsbrev, underskrevet af direktør Jacob Nielsen, om forbedringer og nye tiltag der skal løfte niveauet. Forbedringer og tiltag der er blevet til fordi de har lyttet til os fans, ved tidligere på året at sende spørgeskemaer ud om hvad de kunne gøre bedre netop omkring Ceres Park.

Vi har blandt andet brokket os over toiletforholdene, vinden og køddannelser ved boderne. Så følgende tiltag er skabt:

 1. Der kommer nye og bedre læskærme rundt om øvre C, forhåbentlig vil det løse vind-problematikken.
 2. Der oprettes en fordelsklub, AGF+, hvor man støtter AGF med 19 kr/mdr. Inkluderet i den pris er 1 stk tæppe til de kolde tider og en varm kop kaffe til hver hjemmekamp. Derudover er kampprogrammet gratis.
 3. Der vil komme endnu flere boder på nedre C, og som noget helt nyt, udskænkning visse steder på Øvre C. Dette tiltag har de døbt Skybar.
 4. På C tribune kommer der endnu flere stand borde, samt i området omkring B3 og B6, på B-tribunen.
 5. Toiletforholdene vil blive rettet op på. Håndtørren har notorisk aldrig virket, rengøring haltede, der manglede tit sæbe og vandtrykket var ikke eksisterende.

“Vi har lyttet til jer, og vi gør alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse i Ceres Park. Det vil vi fortsætte med i den nye sæson, hvor vi også vil præsentere en ny fanzone ved Ceres Park, hvor vi traditionen tro fortsætter med vores populære legeland i weekenden og Ceres Ølhave om fredagen”

Slutteligt kan vi her på MTAC kun opfordre jer til at tilmelde AGFs nyhedsbrev samt skrive direkte til agf hvis der er fejl eller mangler under besøget på Ceres Park til info@agf-as.dk.

God tur på stadion!

Kommentarer

 1. ”Vi har blandt andet brokket os over toiletforholdene, vinden og køddannelser ved boderne.”

  – dem der brokker sig, må være nogle unge curling-børn…
  Os andre der har fulgt AGF i mere en 40 år synes bestemt, at forholdene er super fine (måske ikke alle er enig med mig…)
  – Som toiletforholdene tidligere var – ned i undergrunden – for HERRE – er det nok ikke de store problemer – jo da – fordi kvinderne stod i kø for at komme ind på HERRE toilettet…
  – Kødannelse ved boderne – i dag kan man købe en øl/sodavand ved en bod der kun sælger øl/vand…
  Tidligere solgte de også Franske Hotdogs, Vingummibamser og andet børnespise – der var et mareridt…
  Forholdene som de er i dag, er efter min mening optimalt ift. de tilskuer der kommer og hvis man er fuldblods AGF-fans m/k (med en tatovering på overarmen ”AGF4ever” så er forholdene optimale…
  Brug hellere pengene – hvis der er nogle – på at købe nogle super-spillere…

  1. Ideen med disse tiltag er jo netop at det skal få dig, mig og alle andre til at bruge flere penge på stadion, og dermed sikre flere penge til de super-spillere vi alle sammen gerne vil have.
   Jeg synes det er et super initiativ der her er skabt. Jeg har flere gange sprunget fadøllen over, da jeg ikke gad at stå i kø langt ind i anden halvleg for at få den. Så det giver rigtig god mening at smide lidt penge efter disse forbedringer.

  1. Jeg er enig …. Jeg tror bare ikke vi får et nyt stadion indenfor de næste 10-15 år.
   Det er ærgerligt det blev gjort så dårligt i sin tid, for der er nok kun 1 skud i bøssen når kommunen skal finansiere det meste.

  2. Nu er der ikke meget positivt at sige om stadion så det er svært. At begynde at sætte nogle presseninger op og lave et par boder er spild af penge. Specielt set i lyset af at jeg troede vi arbejdede mod et nyt stadion i 2020. Man skulle hellere kigge på at optimere bemandingen i de boder der allerede er. Ofte er der halvtomt i boderne længe henne ad C. Men nej, lad os bygge noget mere som skal rives ned igen snart. Det er der økonomi i.

 2. Nu er bagbeklædningen jo relativ billig, når det “blot” er en pressening, som formentlig er sponsorbetalt.

  Virker sgu arrogant at AGF spørger hvad der kan forbedres, de faktisk lytter og man så brokker sig over det også 🙂

  1. Det er også mest min erfaring!
   I øvrigt ikke særligt behageligt at skulle vaske hænder i iskoldt vand, når vejret også er koldt (ikke fordi det er specielt behageligt, når vejret er varmt)!

 3. Fedt at de reagerer på de tilbagemeldinger de får. Enig i at det stadion aldrig bliver et bare nogenlunde fodboldstadion, men derfra og så til ikke at foretage små billige korrektioner, er der langt. Jeg synes de gør det helt rigtige her. Vi aner ikke hvornår vi slipper af med det lortestadion. Til gengæld synes jeg ikke de skal foretage sig dyre opgraderinger, hvis det så kan blive et argument for at beholde det.
  Ang. vandtrykket er min oplevelse nærmere at vandtrykket var alt for voldsomt. Håber ikke de har skruet yderligere op 🙂

 4. – for ca. 20 år siden, ville SKANSKA (NCC) bygge et nyt Aarhus Stadion (pris DKK 1 Milliard) ved Åhavevej i Viby, således, at man blot kunne køre fra motorvejen ind på stadion ligesom man gør i Amsterdam Arena, Holland.

  Drej af til højre – ind på parkeringspladsen – op på første sal og så er der AGF fodbold…

  Eneste betingelse fra Skanska var, at AGF – Byens hold – skulle forpligte sig til at spille der… !!!

  Ideen var også, at få flere turister til Aarhus.

  Biler med campingvogn skulle parkere campingvognen på NCC Stadion og køre videre ind til byen. Måske en overnatning på NCC Stadion Hotel ville være tiltrængt, inden man køre videre med campingvognen næste dag.

  Skanska ville blot have grunden på Åhavevej stillet gratis til rådighed fra Aarhus Kommune.

  Men hvad siger Aarhus Kommune til det ???

  Det vil vi ikke – da Skanska (milliard-foretagende) nok har en bagtanke med det og fy fy skamme – det går ikke…

  Aarhus Kommune gør efterfølgende så det, at de bruger DKK 250 Mill. på at ombygge Aarhus Stadion og lave en mindre Håndboldhal.

  Hvad skulle Aarhus Komme have gjort ?

  Jo, de skulle selvfølgelig have taget imod tilbuddet fra Skanska og omdannet det nuværende Aarhus Stadion til Ejerlejligheder eller en Stormoské – og have sparet DKK 250 Mill.

  Der til skal der lige lægges de DKK 30 Mill. i ekstra regning til Skanka (som byggede om og lavede håndboldhallen), da Aarhus Kommune ikke havde styr på hvad de have forlangt som ekstra arbejde…

  Det hele er typisk for Aarhus Kommune (politikerne) – derfor har vi ej heller en lufthavn, udstillingshaller, multi-sportshaller, koncertområder mv.

  Se blot på Horsens og Herning…

  Men, ovennævnte har de sidste 50 år været et politisk problem i Aarhus – Danmarks næststørste by – men med de mest utilpassede politikere…

  Til at underbygge overnævnte, har jeg lige fundet et citat (fra internettet) fra den gang, der var tale om et nyt Stadion ved Åhavevej:
  ”Faktum er, at Flemming Fadøl i sin tid ville have et atletikstadion ude i skoven med plads til 21.000 tilskuere, i stedet for at tage imod et tilbud fra Skanska om at bygge et helt nyt stadion på Rugbystadion ved motorvejen i Viby med plads til 33.000 tilskuere.”

  1. Jeg er glad for at vi ikke har et “mototvejs stadion”. Elsker min tur ned af stadion Alle. Elsker at opleve mennesker der går med en øl i hånden og taler om den kamp de skal opleve. I Herning kører man i bil til fodbold drikker appolonaris, da man skal køre hjem, klapper i takt og spiser ikke pølser da det kan svine jakkesættet. I min verden er det eneste GF skal arbejde med, en ombygning af klodsen med DK’s smukkeste beliggenhed. Gerne snart… indtil da må de gøre hvad de kan.

  2. De skulle jo også bruge området til at lave Åhavevej/Motorvej – Ringvejs krydset om, men det er jo bare en detalje, der skygger for din negative historie 🙂

 5. Jeg ved nu ikke ligefrem om dit citat underbygger din historie 🙂
  Faktum er at vi har et elendigt stadion, som AGF nu med små midler gør lidt mere attraktivt. Forhåbentligt arbejder de videre på højtryk med lobbyarbejdet for et nyt stadion også.

 6. Fornuftige justeringer. Flere boder, der ikke koster mange kr. at etablere betyder øget salg tror jeg. Jeg har i hvert fald selv tænkt at jeg ikke gider stå i den trælse kø ved grillen.

  Jeg vil tro vi snakker opgraderinger på max 50.000 kr.

 7. Efter at bedømme ud fra kampen i søndags, ligner det der kommer 3 drikkevarerboder helt øverst.

  1 i Speaker
  1 i C4
  1 i C6.

  Det er formentlig kun drikkevarer, men tager vel alt andet lige presset fra boderne nedenunder, som også får en upgrade. Kunne forestille mig drikkevarersalget under kampen får et godt nøk op af, da du nemt kan smutte op og købe en øl, og samtidig se kampen. Ret positivt vil jeg mene!

  Derudover lignte det der bliver spændt nogle hvide presenninger stramt op bag på C-tribunen. Håber de bliver stramme nok, så de ikke står og blafre, og at man lukker dem helt tæt.

 8. For år siden opgav jeg mit sæsonkort, da vi på C5-nedre (øverst oppe) havde beklaget os over vinden og vi flere gange var blevet forkølet eller disideret syg efter besøget. Deres forklaring var de ikke kunne gøre noget pga. brandmyndighederne. Jeg kan ikke se hvordan der kan være et problem og lukke af for vinden på nedre hele vejen rundt, når man ser på andre stadions der også har en sektion ovenover.

  Sjovt nok, så har jeg faktisk ikke været forkølet eller syg siden jeg opgav mit sæsonkort. Tilfældig? næppe.

Skriv et svar