Casper Sloth: Jeg er bedst på den centrale midtbane

9

Casper Sloth er en alsidig spiller, der er blevet brugt på forskellige positioner i sin tid som AGF’er. Selv er han dog ikke i tvivl om, hvor på banen han befinder sig bedst.

“Jeg føler, at jeg er bedst centralt. Der er så også en del konkurrence på den plads, men det tager jeg med. Det er der, jeg vil spille. Andre positioner passer mig også udmærket, og der er nok lidt større chancer for at få spilletid på for eksempel en kant. Men den centrale plads er uden tvivl min bedste, siger Casper Sloth til agffan.dk.

Under den tidligere cheftræner Erik Rasmussen blev Sloth primært brugt som hængende angriber, men i AGF’s nye spilsystem ser den kreative spiller sig helst fri fra den position.

“Under Erik havde vi et andet system, som tillod, at den hængende angriber var mere fri og vandrede mere fra kant til kant. Det er lidt anderledes under Peter Sørensen, og derfor passer det mig ikke længere helt så godt at spille lige bagved en angriber,” siger Sloth og tilføjer:

“Så om de hedder Hjalte, Martin eller Kasper tager jeg kampen om den centrale midtbane op med dem”.

For Casper Sloth blev store dele af den forgangne sæson ødelagt af diverse skader, men han er nu tilbage for fuld vigør og træner fuldt med resten af truppen.

Få notifikation
Notifikation ved
9 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
grind88
11 år siden

Han har da selvtilliden i orden. Det er faeme godt!

ralph_wiggum
11 år siden

selvtillid ja, men vigtigere den rigtige indstilling til tingene.

"Så om de hedder Hjalte, Martin eller Kasper tager jeg kampen om den centrale midtbane op med dem".

Respekt!

MrZacHo
11 år siden

Han får aldrig sit gennembrud. Håber han modbeviser, men synes han har været dårlig de sidste mange kampe han er kommet ind. For langsom boldomgang, for mange dårlige afleveringer, og så tror han at han er lige så hurtig og har samme teknik som Ronaldo.
Man kan se der er et eller andet et sted, så det må han meget gerne grave frem til superligaen.

bamsefar
11 år siden

mrzacho kan slet ikke forstå du ser så´dan på caspers spil han skulle slet ikke have spille da han har været skadet hele tiden men skulle spille med skader det er der ikke ret mange det gør godt kan slet ikke forstå agf man er rykket op i superligaen alligevel vil man have ham til at spille istedet for at give ham ro til at blive sin skade kvit man tvinger da ikke hjalte til at spille med en skade så klart han ikke spiller godt når han ikke kan gå på fuld styrke om han er god nok til… Læs mere »

Leon IS the king
11 år siden

…………………………………. og ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

^^Værsgo bamsefar bare tag dem du skal bruge!

😉

Samuel
11 år siden

Kunne være fedt hvis Kasper Povlsen, og Casper Sloth kunne styre den midtbane om nogle år!

zcml
11 år siden

Ja, angriber er han i hvert fald ikke, selvom det desværre virker lidt som om Peter og BSN har opfattelsen af at han er.

Vi må se, om han kan overbevise om at han skal ha' en plads som off. midt når Martin stopper.
Indtil da må han nok primært satse på kanten!

bamsefar
11 år siden

Leon IS the king: jeg er helt med på hvad du mener ??????

Phelps
11 år siden

lol leon