Budtz: Går godt med knæet

4

Ole Budtz er uden tvivl en spiller, som AGF har svært ved at undvære. Både i defensiven, hvor han har været en af de bedste i denne SAS-liga sæson, men også i offensiven er han et vigtigt kort, hvor han med hans styrke i hovedspillet, altid udgør en trussel på dødbolde og White’s lange indkast.

Et såkaldt springerknæ har voldt problemer for Budtz, men med den rette dosis træning, hvile og bearbejdning af knæet, kan han nu være på vej tilbage til AGF-holdet.

– Jeg har ikke kunne mærke noget til træning, så det går godt med knæet. Jeg føler ikke, knæet er noget problem længere, nu mangler konditionen bare, udtaler Ole Budtz til Århus Stiftstidende.

Han har været på et skåneprogram, som har betydet, at hvis der f.eks har været to træningspas på samme dag, så har han siddet over det ene, og i stedet lavet øvelser som har betydning for hans skade.

Noget andet, som betyder meget for denne slags skader i disse uger, er brugen af kunstgræsbaner fremfor de ujævne græsbaner.

– Det sætter sig ved nogle, især når vi har sådan en træningsmængde som vi har i øjeblikket. Personligt synes jeg kunstgræsbanerne er gode nok, fordi de er helt plane, så bolden får ikke nogen mærkelige opspring. Men jeg er da en fan af græs, hvis der er muligt at spille på det. Jo hurtigere vi kan komme på græs, jo bedre, mener forsvarsspilleren.

Det var meningen, at han i dagens kamp mod Vejle Boldklub, skulle have delt den ene plads i midterforsvaret sammen med Olof Persson, men kampen er udsat til i morgen søndag, på grund af frost. Ove Pedersen har dog samme plan med de to spillere, uanset om det hedder lørdag eller søndag.

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Detlefs
14 år siden

Dejligt ! 😀 Budzt du er vores helt på stadion!

dirty
14 år siden

håber at de 2 fyrtårne kommer til at arbejde godt sammen ( majestæten + luffe )

bille
14 år siden

:k:k:k:k:k budtz budtz budtz

iolli
14 år siden

Dejlige nyheder.