BSN: Vil forlænge med Steffen, Kure og Jønsson

13

AGF har et hav af spillere med kontraktudløb, men sportschef Brian Steen Nielsen er i fuld gang med forhandlingerne.

Der arbejdes således ihærdigt på at forlænge med profiler som Anders Kure, Steffen Rasmussen og stortalentet Jens Jønsson, der i foråret har markeret sig som en af århusianernes bedste.

– Det er en løbende proces. Jeg har hele tiden sagt, at jeg håber vi finder en løsning med Anders, og det håber jeg stadig på, siger sportschef Brian Steen Nielsen til bold.dk.

– Der er også andre spille, jeg snakker med i øjeblikket. Det gælder Jens Jønsson og Steffen Rasmussen, som vi begge gerne vil forlænge med

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Ossy
Bruger

Forlæng med Jønsson og lad de to andre gå !

ulricht
Bruger

Steffen Rasmussen er nok for dyr at beholde. Men bliver han, skal Ousager selvfølgelig have fripas. De to andre må meget gerne blive. Kure er en god, stabil kriger (og pt vores vigtigste forsvarsspiller), og Jønsson er der fremtid i.

letager
Bruger

Jønsson – Forlæng, uden tvivl. Kure – Jeg synes det kunne være en ide at se på en anden i stedet for ham. Han vil gerne af sted til udlandet, og jeg tror det ville være fint for ham at komme væk, og vi ville måske kunne tilføre en med mere kvalitet i forsvaret. Specielt set i lyset af at vi heller ikke skal betale Pasanens store løn længere. Det vil give godt råderum til en eller to rigtig dygtige forsvarsspillere. Ydermere tror jeg også at Kure er blevet dyre de sidste par år. Staff – Jeg har lyst til… Læs mere »

Arctic
Bruger

Lad Steffen gå, og nap målmanden i Viborg eller Sønderjyske.

Schmidt
Bruger

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/esbjerg/article2269292.ece
Hvis vi ender med ikke at forlænge med Kure eller Pasanen.

Teucer
Bruger

Wow, det er lige før at Jønsson kan blive den nye Aron. Hvis man har en ung spiller med masser af talent. En spiller der vel ret beset aldrig har været tvivl om, at man ville forlænge med – Hvorfor så vente så længe med at sikre hans fortsatte virke i klubben?
Fortsætter Jønsson sit gode spil i de sidste kampe også, så er han sgu nok ikke billigere at forlænge med, koblet sammen med muligheden for at han får andre tilbud på hånden også.
Super weird i min verden!

kimBo
Bruger

det skal han jo sige! han bestiller ik andet end og fortælle det folk vil høre lige pt.
ass licking no good doing ignorant bastard!
ny start nyt setup! Raus stone
ot er enig i hans udtalese mht staff og jønsson.. kure koster for meget på banen

petersen100
Bruger

Spillere tæt på kontraktudløb: – Jønsson: skal selvfølgelig forlænges, hvis muligt. Fremtidig ankermand på midtbanen. – Kure: En af mine favoritter – altid stabil. Skal forlænges hvis muligheden er der. – Rasmussen & Ousager: Begge kan rykke videre for min skyld! – Pasanen: Snart 34 år – han gør det ok, men skal videre. – Oduro: Hvis han er billig nok, så lad ham blive. – Jørgensen: Vi er godt besatte på hans plads, så det bliver et stop til sommer. – Hjalte Bo: Bør forlænges efter min mening. Erfaren og en ok midtbanespiller. – Eckersley: Hvis han kan finde… Læs mere »

petersen100
Bruger

Rettelse: Rønnow er ikke kontraktfri, men hvis Horsens glipper oprykningen, så han kan måske købes billigt eller evt. lejes.

zcml
Bruger

Kan ikke se idéen i at lade Steffen gå for i stedet for at hente Peskovic eller Skender.
Altså med mindre de er meget billigere i løn, men med vores hamrende usikre forsvar burde vi jo nok forstærke os i forhold til Steffen, hvis man ikke skal forlænge, og det vil de førnævnte ikke være.

Agf Marthy
Bruger

Syntes det lyder fornuftigt og forlænge med de 3 også gerne Hjalte,og gøre alt for og få de 3 georgier ud af klappen

jijypuru
Bruger

Du bliver bare ved bsn

Ingen af disse har superligaklasse. Måske Steffen på et boldsikkeret tophold men AGF er jo altid under pres og feltet bliver bombarderet med høje indlæg og her er han ikke stærk nok. Han har giftige parader men fylder ik nok i feltet.

De 2 andre gider jeg slet ikke kommenterer på.

Alpo
Bruger

Sælg hvad der kan sælges, og lad resten gå.
Forlæng med Kure og Jønsson.
Byg så holdet om omkring vores U19 spillere, det vil tage tid men også meget billigere i længden.