BSN: Vi skal nok få de rigtige forstærkninger

7

I dag lykkedes det at hente den første forstærkning til AGF, da Kim Madsen blev præsenteret i klubben. Jagten på forstærkninger fortsætter naturligvis, og trods hård konkurrence på spillermarkedet, er sportschef Brian Steen Nielsen overbevist om, at de nødvendige forstærkninger nok skal komme i hus.

“Nogle klubber virker nærmest paniske i forsøget på at hente nye folk, men vi har ikke travlt. Jeg er stadig overbevist om, at vi nok skal få de rigtige forstærkninger. Det ville naturligvis være rart, om vi havde hele holdet på plads til første Superliga-runde, men det kan sagtens være, at vi afslutter vores indkøb et stykke inde i Superliga-sæsonen. Vi vil i hvert fald ikke lade os friste til at købe noget, som vi ikke tror 100 procent på,” udtaler Brian Steen Nielsen til Århus Stiftstidende.

Når nye spillere kommer ind på et hold, vil det naturligvis betyde hårdere konkurrence til startopstillingen. Det vil helt sikkert medføre, at flere spillere vil søge nye græsgange for at få spilletid. Dette erkender Brian Steen Nielsen også, men sporstchefen fortæller dog, at AGF endnu ikke forhandler om at sælge spillere.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Driblekongen
15 år siden

Ja.. BSN skal have en kæmpe hånd og skulderklap… Fremtidens mand:k;)[cheers]

LoveAgf2
15 år siden

Champ :

Lige præcis, fanme dejligt at hører. det er vejen frem…:k

BS og CO. i er gud..[yeah]

Jenz
15 år siden

Ja, det er fanme nogle gode mennesker, vi har i Ove, BS, Windfeld med videre. Det er lækkert, at de kunne se potentialet i klubben og ikke bare skred, da skuden sank ned i første division.

De skal nok få tilbud fra andre klubber, for de er meget kompetente. Men de viser jo med dem selv som eksempler at AGF er en attraktiv klub at være i. De handler altså langsigtet både på det personlige plan, og på vegne af klubben. Det er fanme al ære og respekt værd!

Og så agerer de desuden alle tre sublimt i pressen.

StolteAGF2
15 år siden

BSN du gør et klasse arbejde :k:k

Champ
15 år siden

[i]Vi vil i hvert fald ikke lade os friste til at købe noget, som vi ikke tror 100 procent på," [/i]

Det er nemlg sådan det skal lyde!!!!

Krollan
15 år siden

Præcis! det har vi sgu gjort nok gennem de sidste 10 år..

SlayPelz
15 år siden

Jep – rart at høre at man fortsætter stilen med at holde hovedet koldt på Fredensvang

[yeah]GF!