BSN: Strategien fastholdes

6

AGF har haft en forrygende start på sæsonen indtil videre. Troen på, at AGF kan fastholde positionen som SAS Ligaens duks er dog ikke stor, og de fleste eksperter er enige om, at truppen pt. ikke er hverken bred eller god nok til at kunne konkurrere med FCK og OB i det lange løb.

AGFs sportschef, Brian Steen Nielsen, lader dog ikke den gode sæsonstart ændre på strategien:

“Den gode start betyder ikke så meget for vores transferaktivitet; vi har lagt den strategi vi nu har lagt, og vi ønsker at holde på vores nuværende spillere, fordi vi ønsker at have et fint hold, der kan præstere i løbet af efteråret. Så må vi se, hvad der sker derefter – vi er jo også en klub, der gerne vil sælge en spiller en gang imellem, hvilket vi så må se på i næste transfervindue,” siger Brian Steen Nielsen til KanalSport.dk

Det betyder dog ikke, at sportchefen tager på ferie fra nu af og frem til vinter:

“Jeg har nydt det ferie, jeg skulle, jeg har haft mine 10-12 dages ferie, hvilket er fint til mig.”

Få notifikation
Notifikation ved
6 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
grind88
11 år siden

Siger BSN ikke her, at de regner med at sælge en stor profil til vinter?

de_gaard
11 år siden

Eller at vi køber til vinter 🙂

Anonymous
Anonymous
11 år siden

Ligger til højre benet for Lumb eller evt. Poulsen salg til vinter. Poulsen er nok mest sandsynligt hvis han gerne vil til udlandet og ikke frygter at miste sin landsholdsplads. Lumb skal finde sit gamle jeg – og så ryger han også. Han har ikke på samme måde Landsholdet som joker endnu!

Steen6372
11 år siden

Han siger ikke en skid. Vi har jo flere spillere vi gerne vil have solgt. Han har bare opgivet at få det gjort i det her transfervindue.

Vantage
11 år siden

Jeg tror salg af spillere til vinter afhænger af AGFs placering.
Hvis det helt vilde skulle ske og AGF ligger på førstepladsen når efterårssæsonen, så kan jeg ikke forestille mig andet end at BSN vil gøre alt havde der står i hans magt for at holde sammen på truppen.

T-Knogle
11 år siden

Han tænker vel på Blicher, Madsen og Pleidrup som det ikke lykkedes at få skippet afsted i dette transfervindue.