BSN: Passion for spillet er vigtigt

3

AGF ridder pt. på en bølge af succes, en succes der ikke mindst kommet som et resultat af hårdt arbejde fra klubbens sportschef, Brian Steen Nielsen.

Brian Steen Nielsen har således formået at hente en række store navne til den århusianske klub. Heriblandt kan nævnes Jakob Poulsen, Nando Rafael og Benny Feilhaber – alle spillere som denne sæson har været grundstene i holdets flotte start.

Ens for de 3 spillere er, at de alle brænder for at spille fodbold, og det er en dyd sportschefen altid har sat pris på:

“Nogle gange er det held. Når vi henter nye spillere, er det baseret på tillid til de folk, jeg har i mit netværk. Egentlig behøver jeg ikke sætte så fine ord på, hvad de skal indeholde. Men passion for spillet er vigtigt; de skal ville træne. Jeg synes selv, jeg har en fornemmelse for, om det er den rette, og jeg synes ikke, jeg har ramt forkert endnu,” siger Steen Nielsen til JP Aarhus og påpeger især Nando Rafaels spille-glæde:

“Jeg kunne lynhurtigt fornemme, at han ville dette her. Bare det at være sammen med ham og hans familie, det sagde alt om hans menneskelige egenskaber. Og så behøvede jeg ikke glo adskillige dvd’er igennem for at se hans mål ellert vide, om han havde lavet 20 mål i 100 Bundesligakampe.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
stjernen
Bruger

For slet ikke at tale om Dioh Williams, som jeg synes er en af de største spillere BSN har tilføjet klubben .. Keep up the good work Brian. 😀

Jfen
Bruger

"jeg synes ikke, jeg har ramt forkert endnu" – Nahr, man kan jo diskutere om Sorin ikke blev hentet under Ove P. spillekonceptet fremfor Erik's, men Sorin var vel alt andet lige et fejlkøb

Willow
Bruger

Jfen, hvad bygger du det på? de 20 min. han indtil videre har fået`? Joe Williams bruge en ½ sæson på at komme i form og forstå spillestilen. Giv lige manden en chance….
Når det så er sagt, tror jeg at Ove P har haft mere at skulle have sagt i sager med spillerindkøb end vi lige tror…