BSN: Nando kan spille

9

Cheftræner Erik Rasmussen skal bruge de kommende dage på, at finde frem til, hvem der skal danne angrebsduo i kampen mod Vejle Boldklub på mandag.

Efter Peter Graulund torsdag blev idømt to spilledages karantæne, og med Dioh Williams og Sanel Kapidzic skadet, mener Brian Steen Nielsen, at der findes flere alternativer.

– Det er altid sårbart, når man mister en spiller som Peter Graulund, men så må andre tage over. Nando kan spille, selv om han ikke er helt klar, og Jeremiah White kan også spille oppe foran. Dennis Høegh er også en mulighed, siger sportschefen.

De kommende dage på Fredensvang vil vise, hvem Erik Rasmussen vil spille med fra start i kampen mod Vejle Boldklub på mandag,

Få notifikation
Notifikation ved
9 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
RaDok
12 år siden

Please sæt Nando ind, om han så ikke spiller helt op lad er hjan nød til det

Groggster
12 år siden

Hvorfor fanden er Nando stadig ikke helt klar? Det kan altså snart ikke passe…

Cander30
12 år siden

Han er ikke skadet overhovedet, men de har passet på ikke at fremme hans comeback for hurtigt. Grunden til han hele tiden var skadet, er jo at Ove satte ham på banen uden at han var blevet helt frisk, og derfor hele tiden fik småskader..

Så det de mener med at han ikke er helt klar, er at han mangler kamptræning og ikke kan holde til 90 min.. I den perfekte verden skulle han spille et par kampe for 2 holdet først, men det er der nok ikke tid til…

Dropzone
12 år siden

Hvordan kan en spiller tage så lang tid om, at komme op i gear efter en skade!
Det forstår jeg sempelthen ikke

wiborg2
12 år siden

der er så meget kvinder ikke forstår;);)

Mulleman
12 år siden

Nej det virker meget underligt at han endnu ikke er klar. Men han ka vel bare nøjes med at spile 60 min istedet for 90. Værre er problemet da vel ikke?

AndersF
12 år siden

Hvis han kan spille 60 minutter og banke en kasse eller to ind, ville det jo være perfekt 🙂

silverfox
12 år siden

Nando skal starte inde! Man kommer jo kun i kampform af at spille kampe!? Desuden burde han vel kunne klare 70 minutter?

askoe
12 år siden

Nando har været småskadet i hele sin karriere:(