Brian Steen Nielsen: Jeg er ikke presset

7

Det er ingen hemmelighed, at AGF er på udkig efter en ny angriber og mange fans er også ved at blive utålmodige. Sportschef Brian Steen Nielsen føler sig dog ikke presset, til at finde den angriber lige her og nu.

”Jeg er ikke presset, for vi har en rigtig dygtigt angriber, der er på vej tilbage, som ikke var med i dag”, udtaler sportschefen til Kanalsport.dk, med henblik på David Devdariani der sidder ude med en skade.

”Nogen gange får i det til at være ret enkelt, at man går ned i Føtex og kigger på den dåse der står på første, anden eller tredje hylde og derefter går op til kassen og betaler for den, men det er jo ikke sådan tingene hænger sammen. Det er vigtigt vi får den rigtige profil ind og det kan være det går lang tid før det lykkes, men det kan også godt være, at det sker på kort sigt, men der skal nok komme spillere i det her transfervindue”, udtaler Brian Steen Nielsen til Kanalsport.dk

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
zcml
9 år siden

Ja, men Davit skal jo først til at vise at han kan være en rigtig angriber i ligaen! Og det vil så sige rigtig og rigtig. Han skal stadig ligge i den lidt mere frie rolle, hvor han bedst kan bruge sine evner, men mere det, at han opfølder angriberens rolle som målscorer. I øvrigt så udtalte Sloth for nyglig, at han ikke passede så godt ind som angriber længere, fordi han ikke havde samme frie rolle under Peter som han havde under Erik, men selvom vi officielt har spillet 4-4-2, så syn's jeg at Davit har lagt lige så… Læs mere »

habo95
9 år siden

Søges: En angriber med 15 -25 mål plus det ekstra i støvlerne, og som kan holde sig på toppen og binder 2- 3 forsvarer.

Martin1309
9 år siden

Sælges: En Lang Larsen med det hele og lidt ekstra mål i støvlerne…

bamsefar
9 år siden

jeg fatter ikke bs bliver ved med at sige agf har de spillere de skal bruge hvornår har davit sidst spillet en hel kamp ? og var han så skadet bagefter der er svaret vist nok ja det var han man kan sku da ikke blive ved med at læne sig op af skadede spillere og så sige de er klar man skulle tro bs har noget i ærmet siden han kan blive ved med at udtale sig på den måde

zcml
9 år siden

BSN siger jo at, hvis alle kan holde sig skadesfri, så er truppen god nok til at sikre overlevelse. Og jeg vil sådan set give ham ret, men problemet er bare, at det sker ikke!

Og selvom Martin, Berg og Graulund skulle holde sig skadesfri, så vil de nok ha' godt af en pause eller 2 i løbet af sæsonen.
Så vi skal ha' forstærkninger for at undgå at være sårbare. Og det er jo også det, der er planen!

vieri
9 år siden

Jeg hæfter mig ved og er glad for at BSN slår fast at der nok skal komme nye spillere til i dette transfervindue. Dette er også bydende nødvendigt hvis vi skal overleve i den kommende sæson .

Di Stefano
9 år siden

Truppen er jo for smal, når der slet ikke er plads til de uundgåelige skader. Så selvfølgelig er BSN presset, indtil minimum to offensive profiler er på plads i dette vindue. Mon ikke der dukker én op i løbet af den næste uge og en senere. Sådan lyder det.