Brian Steen bekræfter Håland-dialog

15

Tidligere på dagen kunne B.T. meddele, at OB’s midterforsvar Alte Roar Håland snart bliver præsenteret som ny mand i AGF.

Århusianernes sportschef, Brian Steen Nielsen, vil ikke bekræfte historien, men han indrømmer, at parterne har været i dialog.

“Jeg vil godt indrømme, at jeg har haft en dialog med agenten Stig Lillejord om Atle Roar Håland. Han er en spiller, der har spillet de fleste kampe i OB, og han har meget af det, vi leder efter,” siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

“Vi står overfor en vanvittig vigtig sæson, og vi vil selvfølgelig gerne have en forsvarsstyrmand, der både har erfaring og kan føre bolden op af banen. Det er sådan en type de fleste klubber leder efter, og det finder man ikke i en 20-årig spiller, som vi så kan sælge for flere hundrede millioner kroner om få år,” siger sportschefen.

Efter Dan Thomassen i går fik ophævet sin kontrakt, understregede Brian Steen Nielsen, at en ny forsvarsspiller nu står højere på ønskelisten end et supplement til Peter Graulund i angrebet.

Og afløseren for Thomassen skal gerne på plads så hurtigt som muligt, så han kan nå at blive spillet ind, fastslår sportschefen, der dog ikke vil garantere noget.

“Men om vi får en ny spiller, kan jeg ikke sige noget om. Mark Howard og Athur Sorin har spillet mange kampe sammen i forsvaret i foråret. De er begge, hvad jeg vil kalde for fantastiske soldater, der kæmper, og jeg kan ikke afvise, at de også bliver løsningen i efteråret,” siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

Alte Roar Håland fylder snart 34 år og har spillet 113 kampe i den stribede OB-trøje.

Få notifikation
Notifikation ved
15 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
BergMania
10 år siden

hent ham nu bare.. vi skal forstærkes i alle kæder..

Ousager er på plads som reserve keeper

Vi mangler forsvarer, midtbanen, og angriberen..

Sylvester
10 år siden

Jo gi ham 1 år, og 1 års forlængelse hvis han spiller 25 kampe i sæsonen.

Lidt rutine skader aldrig i den kæde. Men lad os også snart se en angriber, Tommy Bechmann hvor blir du af?

stolteAGF
10 år siden

Nej nej, vi kan ikke bruge Håland til noget!!

DeGrasso
10 år siden

Klogt! Rutine fra en topklub – den svenske Ferrara!

JaXeGF
10 år siden

Manden har værst fast mand i OB, som har vundet bronze de seneste 3 år!! Ja tak! Jeg er ligeglad med alder hvis han leverer varen!

Steen6372
10 år siden

JaXe: De har endda vundet sølv.

Håland vil være en fin afløser for Dan T. på en 2-årig kontrakt i første omgang.

JaXeGF
10 år siden

Ja, lige præcis Steen, det var det jeg mente 🙂 – Tak!

bang
10 år siden

Hold da kæft mand.. Velkommen til loosers lounge. Man gider da bare ikke blive taget seriøst i den klub. En mand på snart 34 som ikke kan bruges i OB. LOL.

Leon IS the king
10 år siden

Ja for vi er jo flere niveauer over OB så hva skal vi bruge en mand der har vundet sølv med dem i de seneste 3 år?

FHT176
10 år siden

Fordi OB spiller CL og har økonomi til at hente en forsvarsprofil i Schalke, betyder det ikke Håland ikke kan blive en vigtig styrmand for os i vores livsvigtige stabiliseringssæsoner der venter forude. Hvis han ikke kunne bruges i HB Køge var det en anden snak. Ser ham som klart bedre end vores nuværende spillere på den position, gammel eller ej.

Cavling
10 år siden

Prøv at lægge mærke tll BSNs andet citat: "Det er sådan en type de fleste klubber leder efter, og det finder man ikke i en 20-årig spiller, som vi så kan sælge for flere hundrede millioner kroner om få år". Man skulle jo næsten tro at manden læser mtac ganske tæt…

BergMania
10 år siden

bang, enten er du randers fan, ellers er du sur OB fan.. Smut med dig peppernød

Willow
10 år siden

Sjovt så mange "fans" der tuder for tiden. Enten er det det ene (Krifa) eller det andet (Håland). Find jer dog en anden klub.

T-Knogle
10 år siden

Han får en kort kontrakt fordi det forventes at AGF kommer til at handle fra en helt anden hylde om et par år, og så er det fint ikke at have en yngre 'mellemvare' på en lang kontrakt, som alligevel ikke kan give en transfer.

Som BSN har nævnt er strategien at fylde på i toppen og luge ud i bunden, og om et par år kommer der så, forhåbentlig, en ny midterforsvarer af en helt anden kaliber end det vi er i stand til at hente i dag.

jaris
10 år siden

Hahaha T-Knogle "vi kommer til handle fra en helt anden hylde om et par år" gid det var så vel…