Borgmester og Koncerndirektør byder landsholdet velkommen

3

I en pressemeddelelse fra borgmesterkontoret, bakker Borgmester Nicolai Wammen Århus Elite op i kampen om, at få Danmarks kommende fire landskampe til smilets by.

I går aftes kom det frem at Disciplinærkomitéen i Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA) gerne imødekommer DBU’s anke og det åbner op for NRGi Park.

“Der skal ikke være tvivl om, at vi her i Århus er klar til at danne rammen om fodboldlandsholdets kvalifikationskampe. Vi har tidligere lagt græs til fodboldlandskampe med stor succes – og det vil vi selvfølgelig med glæde gøre igen. Århus har størrelse og format til at huse så stor en begivenhed som en fodboldlandskamp, og vi har desuden en god erfaring med afvikling af store events, hvad enten der er tale om koncerter eller sportsarrangementer. Skulle landsholdet derfor vælge at spille i Århus, vil vi være glade, beærede – og parate til at give alle en god og fornøjelig oplevelse”, udtaler Borgmester Nicolai Wammen

Koncerndirektør Lars Windfeld fortæller således:

“Vi har i dag et godt samarbejde med DBU, og vi har således allerede planlagt en fodboldlandskamp 22. august mod Irland. Vi har sidste år afviklet fodboldlandsholdets kamp mod Paraguay, hvor der var fuldt hus og god stemning på tribunerne. Vi ser os derfor fuldt ud i stand til at afvikle landskampene og være Danmarks midlertidige nationalarena, hvis DBU og UEFA måtte blive enige herom.”

Senere på ugen afsender DBU sin anke til UEFA, hvorefter forhandlingerne om hvor kampene skal spilles begynder. Aalborg og Odense vil højst sandsynligt også komme i spil, men det forventes at DBU prioterer NRGi Parks størrelse højest samt man allerede har erfaring med afviklingen.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Shimana
15 år siden

NRGI park er perfekt, sikkerheden skal jo være i top efter fadæsen i parken. Endelig kan vi få glæde af den fucking løbebane. Den gør at der er længere ind til dommeren. Hvem andre har et stadion, af nogenlunde størrelse, hvor man er så langt væk fra begivenhederne ?[lol][think]

anderssch
15 år siden

svært ved at være superbegejstret over landsholdsfodbold… det er bare ikke GF… men hvis vi kan tjene skejser på det, så hvorfor ik?

Prinz
15 år siden

Prøv at lægge mærke til kursen allerede nu (22,50) før 3. sidste kamp i 1.Div. Rykker vi op og vi får 4 landskampe på NRGi Park – så sprænger vi Børsen mht. "højeste kursstigning" på en dag.