Bookmakerne har stadig tillid til AGF overlevelse

Skrevet den 21. april 2017 - 13:49 af

Hvis man tager et kig på stemningen blandt AGFs tilhængere, så er den ikke på sit højeste. En række dårlige resultater i foråret har resulteret i, at AGF i øjeblikket er placeret sidst i Gruppe 2, og der skal et kæmpe mirakel til, hvis ikke det skal ende med nedryknings play-off, når de sidste tre runder er afviklet.

På trods af de dårlige resultater er AGF dog ikke favoritten til at rykke ud af Superligaen, det mener bookmakerne hvert fald ikke, og de har faktisk to hold, de vurderer der er større sandsynlighed for at rykke ud.

Bundproppen i Gruppe 1, Esbjerg, samt Viborg vurderes af Unibet til at have større sandsynlighed for at forlade ligaen.

Direkte nedrykning:

Ved en direkte nedrykning giver det lige nu odds 2.75 på Esbjerg, og odds 4.00 på Viborg FF. Hvis AGF derimod rykker direkte ned uden at skulle spille play-off mod et førstedivisions hold, så giver det lige nu odds 4.25.

Miraklet:

Skulle miraklet indtræffe, så giver Unibet lige nu odds 601 på, at AGF ender på 7. pladsen. Dvs. at de i første omgang ender blandt de top øverste i Gruppe 2, og dernæst vinder de Play-off kampe, der kommer derefter.

Rykker AGF ned Ja/Nej

Går vi helt væk fra den direkte nedrykningsplads, så er der jo også muligheden for nedrykning via. play-off mod nr. 2 eller 3. fra 1. Division. Oddset på en nedrykning til AGF lyder lige nu på odds 2.20, mens overlevelse giver 1.60 gange pengene igen.

Bookmakerne har ved tre tidligere nedrykninger taget fejl, hvor de også spåede AGF til at overleve, men hvad mener du? – Har bookmakerne ret i, at Esbjerg og Viborg er i større fare for at rykke ned end AGF? – Og tror du, at AGF overlever i Superligaen ?

Kommentarer

 1. Det her er bestemt ikke for at brokke mig over vinklingen på artiklen, men…

  Når oddset sætter et odds, er det ikke kun sandsynligheden de kigger på, men også spillelysten (eller efterspørgslen) odds der er så lave på at GF overlever kan således også skyldes, at der er mange der oddser med hjertet.

 2. AGF vs AaB mandag:
  – hvis man som AGF fan tænker med hjertet eller hjernen og ikke at forglemmer tegnebogen – så bør man ODDSe på en hjemmesejr til 3.25 eller / og en uafgjort til 3.40 (ref. DanskeSpil).
  Spil fx 100 kr. på hver (i alt 200 kr.) af disse to udsagn og der er enten 325 kr. eller 340 kr. i pungdyret efter kampen…
  Er man en negativ AGF fan, kan man selvfølgelig også spille på 2.20 på AaB…
  God kamp !

Skriv et svar