Bookmaker: Nordstrand bliver forårets topscorer i AGF

5

Morten Nordstrand har endnu ikke haft sin første træning i AGF, men alligevel vurderer bookmakerne har til at være største favorit til at blive forårets topscorer i AGF.

Bookmakeren NordicBet mener, at Morten Nordstrand er en klar forstærkning i AGF offensiven, og de ser ham scorer flere mål i foråret end Kim Aabech, Mate Vatsadze og den resterende del af AGF’s offensiv.

“Morten Nordstrand er noget så sjældent som en notorisk målscorer, der som regel står på det rigtige sted på det rette tidspunkt. Og så er han ikke mindst en kynisk afslutter, hvilket AGF i den grad har brug for. De skaber masser af chancer i stort set alle kampe, så det ligner et perfekt match med signingen af Nordstrand. Nordstrand får en vigtig rolle i AGFs forreste geledder, og vi tror på, at han på trods af en fremskreden alder og manglende kampform bliver forårets farligste AGF-spiller”, udtaler NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hvem bliver forårs-topscorer i AGF 2015?

Morten Nordstand 2,50

Kim Aabech 3,10

Mate Vatsadze 3,80

Danny Olsen 12,00

Davit Skhirtladze 12,00

Jesper Lange 14,50

Stephan Petersen 20,00

David Devdariani 24,00

Jeppe Kjær 29,00

Få notifikation
Notifikation ved
5 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
katapulten
7 år siden

Det bliver aabech eller vatsatze. 500 dkk aabech og 500 dkk på vatsatze. Det betyder at man taber de 500 DKK men er omvendt dækket ind på hvis det bliver en af de to. Da den giver 3.10 igen og 3.80 igen, så vinder man uanset hvad om det bliver aabech eller vatsatze. Smart!! 🙂 minimum 1000 kr. i gevindst. Det tror jeg sku jeg satser på! 🙂

Christian Mosgaard
7 år siden

Kata det er generelt ikke super smart at spille imod sig selv. På den anden side er der aldrig værdi i disse spil. Så bare gå amok for lir.

Allanhyl
7 år siden

Katapulten – det er ikke korrekt at du vinder minimum 1.000 kr.. jo, men ikke i + i hvert fald. Man sætter 1.000 kr. ud og vinder ca. 1.500 kr. eller ved 3.8 1.900 kr. 🙂 ikke sagt det er et dårligt bet.. men det er risikabelt da nordstrand nok vil skubbe mate ud på kanten eller bænken samt at aabech oftere vil spille nordstrand end han gør til en lidt mere stationær Mate.. dog må det blive et tæt løb imellem Aabech og Nordstrand.

MrLarsen86
7 år siden

Hvis man ikke tror andre kan blive topscorer end de 3 – så kan I jo bare lave et sure-bet?

Et hurtigt regnestykke med ovenstående odds:
40% på Nordstand
33% på Aabech
27% på Mate

Med mindre I smider mange penge, så er der ikke den store gevinst – men mon ikke gevinsten er sikker