Bookmaker forventer Jacob Nielsen exit til næste år

Skrevet den 2. november 2017 - 10:22 af
Fotograf: Jesper Zacho

Jacob Nielsen var en klar forfriskning i Aarhus, og han havde hurtigt opbakning fra nærmest alle fans på lægterne. Det virker stadig til, at de aarhusianske fans har tiltro til direktøren, men det har bookmakeren NordicBet til gengæld ikke.

De har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de har sat odds på, om AGF direktøren fortsat er direktør i Smilets By efter 5. juni 2018.

Hvis man ikke tror, at Jacob Nielsen er direktør i AGF efter denne dato, så giver det odds 1.62, mens man kan få odds 2.15 på, at Jacob Nielsen fortsat vil være direktør i AGF efter denne dato.

“Det har været en dyr øvelse for Jacob Nielsen, at forsøge at bringe AGF tilbage i Superligatoppen. Fyringerne af Wieghorst og Riddersholm har indtil videre ingen succes ført med sig, ligesom millioninvesteringer i spillertruppen heller ikke har givet det forventede afkast”, lyder det fra NordicBets pressechef, Thomas Holm.

Her på Morethanaclub.dk mener vi, at oddset på at Jacob Nielsen fortsat er direktør i AGF, er et glimrende odds. Der har ikke været nogen tegn på, at Jacob Nielsen skulle være fyringstruet af bestyrelsen, ligeså vel som Jacob Nielsen har gået forrest i kampen om at få et nyt fodboldstadion til Aarhus. En plan der ser ud til at lykkes indenfor de næste 5 år.

Hvad tror I? – Er Jacob Nielsen færdig i AGF pr. 5. juni 2018?banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Ja!
  Enten går han selv, eller også står vi et sted hvor LF er nødt til selv at trække sig og med det vil jeg tro, at han trækker JN med sig i faldet.

  Oddset på at han er i AGF fortsat er dog klart højere og derfor vil jeg spille det da, jeg tror det er meget 50/50 om han er her næste år.

 2. Jeg tror det handler meget om David Nielsen bliver en succes eller ej, hvis ikke syntes jeg ikke må Jacob Nielsen tage konsekvensen og smutte. Ledelsen vil derved have vist at de ikke kan drive en foldboldklub som AGF og vi må derfor finde en ny chef til posten. I dette scenarie syntes jeg dog at det er lige så relevant at se på bestyrelsen, da det jo også er den der har godkendt Jacob Nielsens mange hovedløse fyringer.

 3. Nu er der forsøgt sig med 3 trænere fra i danske forhold øverste hylde. Så lykkes det ikke er næste led i kæden direktionsgangen. Håber han får lov at blive, for så er det tegn på, at det har vendt sportsligt. Nu får vi se.

  1. At David Nielsen har haft en succes-sæson med Lyngby gør ham ikke nødvendigvis til en fra øverste hylde. MW synes heller ikke at vise de vilde klasse-takter i Aab, som han havde i FCN. Fejler David, bliver næste AGF-træner Thomas Thomasberg, der har vist sig som en toptræner med Hobro.. Eller noget….

 4. nico1999: Hovedløse fyringer? Ingen af de fyrede trænere viste sportslig resultater/fremgang, så åbenlyst hovedløse synes jeg nu ikke de har været. Kan erindrer en del herinde skreg på begge fyringer lang tid før de skete.

  1. Det er da hovedløse fyringer – særligt den seneste.
   Der er jo ingen trænere der har leveret i AGF, så derfor må man udfra en most similar system analyse konkludere, at det nok IKKE er træneren der er årsagen….

 5. Men David Nielsens succes bliver vel ikke mål på bare en “halv sæson?” – Selvfølgelig, hvis vi rykker ned, så ser det rigtig sort ud, men hvis David Nielsen bare præsterer en middelmådig første halvsæson, så fyrer man vel næppe Jacob Nielsen?

  Jeg mener oddset på, at Jacob Nielsen bliver, er vanvittigt godt.

 6. NordicBets move viser bare, at AGF er DK’s største fodboldfølelsesmaskine. De puster til ilden, fordi det er en af de klubber, der nemmest at få kliks på. Kan ikke huske om de lavede sådan en på BIF’s Jan Bech, men jeg tvivler…

 7. Som en tidligere chefreadktør fra Se&Hør formulerede det: “Hvis man inviterer medierne med til brylluppet, så kommer de også til skilsmissen”. Jacob Nielsen er – ligesom Gravgaard i Randers – 100% selv ansvarlig for den store og øgede medieinteresse om hans indsats og ageren. Jeg vil ikke savne ham som direktør for min klub!

 8. Det hænger jo 100% sammen med om DN bliver en succes og at vi når målsætningerne. Man kan jo ikke ikke-nå sine mål tre år i træk og stadig være direktør.
  Men pilen peger også i retning af bestyrelsen, der har udpeget den ledelse der IGEN fejler i genrejsningen af AGF. Fejler DN også, må både Fournais, JN og PC og muligvis andre fra den siddende bestyrelse selvsagt hhv. trække sig eller blive fyret.
  Det må da stå klart at det ikke er 150 spillere og 10 trænere i Fournais regeringstid der fejler………men den øverste ledelse og deres manglende formåen i forhold til at ændre kulturen i klubben og få sammensat det rigtige hold til at få vendt skuden, der er fejlet helt gigantisk.

 9. JN er i min optik det bedste der er sket for AGF i minimum 10 år. Der er sat skik på den administrative del. Vandrørene taler ikke mere. Han viser engagement, som forhåbentlig smitter på andre – vi skal have folk i GF, der tør stille sig i skudlinjen og som tydeligt forventer noget af spillerne. De mest forkælede i truppen trænger til at blive rusket og kigge indad.

  1. Der rammer du “hovedet på sømmet” — JN er i særklasse det bedste der er sket for GF de seneste 15-20 år og hvis GF skal ud af mørket så tror jeg det afhænger af JN tilstedeværelse.

 10. I frygt for at gentage mig selv – det eneste vi IKKE har prøvet i de sidste 25 år ca. er stabilitet – at tro på langvarige engagementer… sidst vi havde succes var med Peter Rudbæk, som var i klubben 7-8 år.. og de var ikke en dans på roser de første 3 år, som jeg husker det. Tænk hvis ledelsen havde været ligeså presset fra omverden dengang og havde fyret ham forinden de 3 gode år, der kom! vi gik fra at undgå nedrykning til at være tæt på guldet og vandt sølv sæsonen efter! INGEN og jeg mener INGEN kan sige, om det samme ikke var sket med Glenn. Men desværre fik de mange kritikere herinde deres vilje og endnu engang er vi bombet tilbage til start.. nu vil folk så have JN fyret… jamen hvis det stod til mig.. så fyrede vi alle de fans, der tydeligvis ikke ejer en fucking realisme og lever efter en pop-kultur, hvor de tror nyt er bedre.. de lærer aldrig.. gør vi andre???

 11. JN/LF har indtil videre ikke formået at få sorte tal på bundlinjen. Og det er ikke godt. JN skal igen (og snart) skabe økonomisk overskud, som han gjorde i Randers. Sammenlign for eksempel med VFF, der er en sund forretning med overskud de sidste 5 år (og under ringere betingelser end AGF).

 12. @Allanhyl. Det er lidt ironisk at du riser ledelsen for manglende tålmodighed og samtidig håber at selvsamme ledelse (uden tålmodighed) bliver siddende. Jeg er enig med dig i, at vi mangler tålmodighed i ledelsen til langsomt at bygge et stærkt fundament op. Den har de helt tydeligvis ikke. Derfor har vi brug for en ny ledelse til at sætte en ny og bæredygtig retning for klubben. Den nuværende ledelse, med Fournais i spidsen, har svigtet i snart 10 år nu. JN besidder tydeligvis heller ikke hverken den tålmodighed der skal til, ej heller besidder han evnen til at give ejerskab og til ikke at blande sig utidigt i sine medarbejderes faglighed, med bøvede bemærkninger om nosser mm i pressen. Det er uværdigt for vores klub med den slags håndtering af frustration og det burde tages internt, hvis JN er utilfreds med ansattes indsats og ikke mener de gør deres arbejde ordentligt.

Skriv et svar