Bookmaker forventer Jacob Nielsen exit til næste år

20
Fotograf: Jesper Zacho

Jacob Nielsen var en klar forfriskning i Aarhus, og han havde hurtigt opbakning fra nærmest alle fans på lægterne. Det virker stadig til, at de aarhusianske fans har tiltro til direktøren, men det har bookmakeren NordicBet til gengæld ikke.

De har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de har sat odds på, om AGF direktøren fortsat er direktør i Smilets By efter 5. juni 2018.

Hvis man ikke tror, at Jacob Nielsen er direktør i AGF efter denne dato, så giver det odds 1.62, mens man kan få odds 2.15 på, at Jacob Nielsen fortsat vil være direktør i AGF efter denne dato.

“Det har været en dyr øvelse for Jacob Nielsen, at forsøge at bringe AGF tilbage i Superligatoppen. Fyringerne af Wieghorst og Riddersholm har indtil videre ingen succes ført med sig, ligesom millioninvesteringer i spillertruppen heller ikke har givet det forventede afkast”, lyder det fra NordicBets pressechef, Thomas Holm.

Her på Morethanaclub.dk mener vi, at oddset på at Jacob Nielsen fortsat er direktør i AGF, er et glimrende odds. Der har ikke været nogen tegn på, at Jacob Nielsen skulle være fyringstruet af bestyrelsen, ligeså vel som Jacob Nielsen har gået forrest i kampen om at få et nyt fodboldstadion til Aarhus. En plan der ser ud til at lykkes indenfor de næste 5 år.

Hvad tror I? – Er Jacob Nielsen færdig i AGF pr. 5. juni 2018?

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Norden
Bruger

Ja!
Enten går han selv, eller også står vi et sted hvor LF er nødt til selv at trække sig og med det vil jeg tro, at han trækker JN med sig i faldet.

Oddset på at han er i AGF fortsat er dog klart højere og derfor vil jeg spille det da, jeg tror det er meget 50/50 om han er her næste år.

nico1999
Bruger

Jeg tror det handler meget om David Nielsen bliver en succes eller ej, hvis ikke syntes jeg ikke må Jacob Nielsen tage konsekvensen og smutte. Ledelsen vil derved have vist at de ikke kan drive en foldboldklub som AGF og vi må derfor finde en ny chef til posten. I dette scenarie syntes jeg dog at det er lige så relevant at se på bestyrelsen, da det jo også er den der har godkendt Jacob Nielsens mange hovedløse fyringer.

AGF 1974
Bruger

Nu er der forsøgt sig med 3 trænere fra i danske forhold øverste hylde. Så lykkes det ikke er næste led i kæden direktionsgangen. Håber han får lov at blive, for så er det tegn på, at det har vendt sportsligt. Nu får vi se.

Blah
Bruger

At David Nielsen har haft en succes-sæson med Lyngby gør ham ikke nødvendigvis til en fra øverste hylde. MW synes heller ikke at vise de vilde klasse-takter i Aab, som han havde i FCN. Fejler David, bliver næste AGF-træner Thomas Thomasberg, der har vist sig som en toptræner med Hobro.. Eller noget….

AGF 1974
Bruger

nico1999: Hovedløse fyringer? Ingen af de fyrede trænere viste sportslig resultater/fremgang, så åbenlyst hovedløse synes jeg nu ikke de har været. Kan erindrer en del herinde skreg på begge fyringer lang tid før de skete.

Norden
Bruger

Det er da hovedløse fyringer – særligt den seneste.
Der er jo ingen trænere der har leveret i AGF, så derfor må man udfra en most similar system analyse konkludere, at det nok IKKE er træneren der er årsagen….

af2420
Bruger

Bestyrelsen i AGF smider nu 100 millioner på at han bliver. Vupti et nyt stadion er tættere på 😉

mabee
Bruger

NordicBets move viser bare, at AGF er DK’s største fodboldfølelsesmaskine. De puster til ilden, fordi det er en af de klubber, der nemmest at få kliks på. Kan ikke huske om de lavede sådan en på BIF’s Jan Bech, men jeg tvivler…

Mallingbonden
Bruger

Alle har jo en eller anden mening om AGF, det må vi jo leve med. Om vi spillede i serie 6, så var pressen sikkert der også. Alle medier ønsker at gøre AGF til grin i offentligheden, sådanne er det bare !

Lykke
Bruger

Som en tidligere chefreadktør fra Se&Hør formulerede det: “Hvis man inviterer medierne med til brylluppet, så kommer de også til skilsmissen”. Jacob Nielsen er – ligesom Gravgaard i Randers – 100% selv ansvarlig for den store og øgede medieinteresse om hans indsats og ageren. Jeg vil ikke savne ham som direktør for min klub!

Guffe
Bruger

Det hænger jo 100% sammen med om DN bliver en succes og at vi når målsætningerne. Man kan jo ikke ikke-nå sine mål tre år i træk og stadig være direktør. Men pilen peger også i retning af bestyrelsen, der har udpeget den ledelse der IGEN fejler i genrejsningen af AGF. Fejler DN også, må både Fournais, JN og PC og muligvis andre fra den siddende bestyrelse selvsagt hhv. trække sig eller blive fyret. Det må da stå klart at det ikke er 150 spillere og 10 trænere i Fournais regeringstid der fejler………men den øverste ledelse og deres manglende formåen… Læs mere »

Rambro
Bruger

JN er i min optik det bedste der er sket for AGF i minimum 10 år. Der er sat skik på den administrative del. Vandrørene taler ikke mere. Han viser engagement, som forhåbentlig smitter på andre – vi skal have folk i GF, der tør stille sig i skudlinjen og som tydeligt forventer noget af spillerne. De mest forkælede i truppen trænger til at blive rusket og kigge indad.

Masada
Bruger

Der rammer du “hovedet på sømmet” — JN er i særklasse det bedste der er sket for GF de seneste 15-20 år og hvis GF skal ud af mørket så tror jeg det afhænger af JN tilstedeværelse.

Allanhyl
Bruger

I frygt for at gentage mig selv – det eneste vi IKKE har prøvet i de sidste 25 år ca. er stabilitet – at tro på langvarige engagementer… sidst vi havde succes var med Peter Rudbæk, som var i klubben 7-8 år.. og de var ikke en dans på roser de første 3 år, som jeg husker det. Tænk hvis ledelsen havde været ligeså presset fra omverden dengang og havde fyret ham forinden de 3 gode år, der kom! vi gik fra at undgå nedrykning til at være tæt på guldet og vandt sølv sæsonen efter! INGEN og jeg mener… Læs mere »

bacher
Bruger

JN/LF har indtil videre ikke formået at få sorte tal på bundlinjen. Og det er ikke godt. JN skal igen (og snart) skabe økonomisk overskud, som han gjorde i Randers. Sammenlign for eksempel med VFF, der er en sund forretning med overskud de sidste 5 år (og under ringere betingelser end AGF).

Guffe
Bruger

@Allanhyl. Det er lidt ironisk at du riser ledelsen for manglende tålmodighed og samtidig håber at selvsamme ledelse (uden tålmodighed) bliver siddende. Jeg er enig med dig i, at vi mangler tålmodighed i ledelsen til langsomt at bygge et stærkt fundament op. Den har de helt tydeligvis ikke. Derfor har vi brug for en ny ledelse til at sætte en ny og bæredygtig retning for klubben. Den nuværende ledelse, med Fournais i spidsen, har svigtet i snart 10 år nu. JN besidder tydeligvis heller ikke hverken den tålmodighed der skal til, ej heller besidder han evnen til at give ejerskab… Læs mere »

alpha232
Bruger

Først den dag de 2 hjemmekampe i stregntøj kan servere en varm pølse og ikke
Løbe tør for det ene eller andet kan det måske være de kan drive en forretning på sigt

AageRais-Nordentoft
Bruger

JN sætter sin egen magtfuldkommenhed højere end holdet end og klubben og har sendt os direkte ud i frit fald og nedrykningsspil. #merefodboldmindredirektør