Hvor bør AGF forstærke sig i vinduet?

Skrevet den 4. januar 2018 - 09:05 af

Med et pointgennemsnit på 1 point pr. kamp, ligger AGF bestemt ikke der i ligaen, hvor den sportslige ledelse ellers havde håbet på.

Man valgte at erstatte daværende cheftræner Glen Riddersholm og Lars Friis med David Nielsen og den kommende assistenttræner Rubén Selles, men det gav heller ikke den ønskede effekt, hvert fald ikke fra dag 1.

Fra i morgen åbner vinterens transfervindue, og dermed kan AGF igen forstærke sig, men der er ikke meget der tyder på, at AGF har tænkt sig at være synderlige aktive, hvilket de ellers har været i de forgangne vinduer.

David Nielsen har bebuddet, at der skal arbejdes videre med det mandskab, han har til rådighed i øjeblikket, og da man samtidig har flere dyre spillere, der ikke får fuld spilletid i øjeblikket, er der ikke noget der tyder på, at der kommer nyt blod ind, før der ryddes ud i truppen.

Hvor skal AGF forstærke sig?

Det giver derfor anledning til at stille spørgsmålet: Mener DU, at AGF bør forstærke sig i dette vindue, og på hvilke pladser mener du, at AGF virkelig har brug for at forstærke sig.

Bør AGF skille sig af med nogen?

Samtidig, hvilke spillere mener du, AGF bør skille sig af med? – I sæsonens sidste kampe har vi set begrænset med spilletid til DAP, Ankersen, Duncan, ligesom Björn Daniel Sverrisson er kommet tilbage. Samtidig blev Steffen Rasmussen foretrukket fremfor Jovanovic på trods af, at serberen var kommet sig over sin skade.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Det kunne vel være rart for DN og holdet, at der ikke kommer nye ind lige pt. så der kunne komme lidt ro på det hele. Udover det så er jeg klare over, at alle fans alligevel håber på en “super” signing.

  Det eneste sted jeg kan være lidt bekymret over, er midter forsvaret. Hvis Backmann eller PK får en skade, er det vel tyndt med hurtige og tekniske gode alternativer.

 2. Den største forstærkning kunne faktisk være at der ikke blev købt nogle ind… Lad nu manden arbejde med den gruppe mennesker han har.
  Det bliver ikke en kæmpe sæson men de skal arbejde for at blive oppe. Da der først kom kontinuitet under Glens start 11 vandt man kampe.

  Det mangler man og prøve igen.

 3. AGF er ikke én spiller fra at være gode. Der er behov for et niveauløft på alle positioner faktisk. Derfor er det mest rationelle at forsøge at spille holdet bedre sammen, til en bedre enhed, så “holdet” er styrken. Vi skal stå bedre på banen, give færre chancer væk, og have bedre aftaler og flow i offensiven.

 4. Som flere skriver, er det holdet der skal blive stærkere og det bliver det aldrig, hvis vi bliver ved med at skifte sådan ud. Der er jo efterhånden intet der tyder på at det hjælper at hente et “navn” eller en spiller der tidligere har gjort det godt på superliganiveau. I stedet skal vi have det meste af holdet til at levere, sammen, på det niveau som vi ved at de kan.

  De svageste punkter på holdet er vel venstre back og defensiv midtbane. David Nielsen har udtalt, at han anser Guira som løsningen på den centrale midtbane. Det kan jeg have min tvivl om. Jeg synes mere at (også) han er en 8’er.

 5. Det ville være en drøm at se Aron tilbage i AGF evt. på leje, men er det realistisk? Et stort NEJ. Tror maks der kommer 1 eller 2 nye.
  Tror vi sandsynligt at Jova, Sverrison og/eller Duncan ryger i dette vindue.

 6. Skal holdet undgå at ende nede i “dynget”, så skal der min. en stærk spiller til hver kæde til.

  Hverken Steffen eller Jovanovic er gode nok til at være pointredende målmænd (som eks. Jesper Hansen for Lyngby forrige sæson). Så skal én af dem stå er vi meget afhængige af at kæderne foran ham er stærke i defensiven. Og det har jo netop vist sig, at de ikke er!

  Forsvaret er, som det har været i flere år, hullet som en si.
  Kanstrup og Backman burde være gode stoppere, men har ikke vist sig som profiler for os. Kan de finde ind i et stærkt samarbejde under optakten, nu hvor vi har fået en assistent, der forhåbentlig kan skabe en stærk defensiv organisation, så kan de gå an. Og det burde de også kunne, omend jeg måske savner lidt fart med de to.
  Under alle omstændigheder mangler vi også en venstre back; Møller er ikke god nok. Og Juelsgård viste sig også håbløs da han spillede pladsen. Bedste bud er pt. igen en højrebenet midtbanespiller.
  Også i højre side synes jeg den er gal; Synes ikke Dino har budt ind med nok offensivt gennem efteråret, mål kommer der heller aldrig fra ham. Og selvom han er blevet bedre i det defensive siden han kom til klubben, så koster hans temperement og “hjerneblødninger” for meget. Så da vi ikke ved, om AJA kommer tilbage, og på hvilket niveau, så savner jeg forstærkning der også!

  Midtbanen skriger efter kreative typer!
  Bundu kan blive en del af løsningen; Han er også blevet meget bedre i den defensive del af rollen som kant.
  Ankersen er måske ikke den store kreatør generelt, men han har været skuffende indtil videre. Kan han finde sit gamle niveau igen, kunne det komme til at se fornuftigt ud med ham og Bundu på kanterne, men alternativerne mangler den rette kvalitet. Spelmann kan bruges, ligesom jeg også ser Stage som en mulighed, men de er slidstærke arbejdsmænd, fremfor gennembruds farlige eller kreative kanter.
  Sana har pt. været eneste rigtige kreative indslag på midtbanen, men 2 gode aktioner mod Brøndby ændrer ikke ved at han har været elendig!
  Synes også vi mangler en rigtig 6’er! DAP har tidligere vist potentiale, men niveauet er faldet. resten er 8’ere der er fint arbejdsomme, men mangler det afgørende blik for spillet, eller bare ikke er stærke nok i rollen som “skraldemand”. Skal vi spille 4-2-3-1 somm DN gjorde med Lyngby, så kan det måske gå an med eks. Amini og Guira, eller evt. Spelmann, Stege, eller Sverrisson, men skal vi spille med én decideret def. midt, så ser det skidt ud.

  Angrebet er heller ikke godt nok!
  Duncan kan stadig være med, men niveauet er ikke, hvad det har været. Og skal vi spille med kun én angriber, så er han simpelthen for langsom.
  Junker er også bedst med en makker. Og mangler stadig at vise målsnit.
  Riel har ikke slået til efter han kom til AGF, og selvom jeg stadig ser en rolle for ham på holdet, så er han næppe heller løsningen. Selvom målene skulle begynde at komme, så fylder han for lidt, hvis han for lidt i feltet på egen hånd.

  Så pt. har jeg nogle problemer med opstillingen; midtbanen ligger med den nuværende trup op til 5 mand, og angrebet ligeledes op til 2 mand, men har svært ved at finde den rette balance med 3-5-2
  Måske: – Staff –
  Kanstrup – Backman – Stage
  Guira – Amini
  Ankersen – Spelmann/Sana – Bundu
  – Duncan – Junker –
  Eller noget i den stil.
  I 4-4-2 bliver midtbanen for svag enten i defensiven eller offensiven. Og i 4-2-3-1 har vi ikke den rette angriber pt.
  Og under alle omstændigheder har vores offensive spillere ikke været skarpe nok!

 7. Midtbanen er simpelthen for ringe. Der BØR ske noget. Ellers er jeg enig i, at man bør holde sammen på, hvad der er. Med undtagelse af, hvis man kan få en god pris for spillere, der alligevel ikke bidrager med nævneværdigt. Jovanovic, DAP, Sverrison etc.

 8. Hej er helt med, når man laver for mange udskiftninger hele tiden er det svært at få spillet et hold sammen, især når man skifter træner lige så tit,
  Men problemet er , vi har alt for mange ring og dyrre spiller, især det sidste, de skadet eller bliver ikke brugt. Spiller jeg ikke synes er gode nok er

  Aleksandar Jovanovic
  Dino Mikanovic dem burde vi få penge for

  Kasper Junker han er bare for ring til at afslutte, mange dumme frispark, der giver gule kort
  Mustafa Amini han fylder for lidt, ingen teknik
  André Riel hans type virker ikke i agf , lange og ham der tog tilbage til Lyndby,
  Daniel A Pedersen , han er bare et stort dumt gul kort.
  måske kan vi få lidt penge for dem?

  Alexander Juel Andersen kan godt li ham, for meget skadet
  Mikkel Rask igen synes det var fedt han kom men desværre ikke godt nok
  Frederik Møller Ja kunne nok godt beholde ham, en klar backup men ønsker en bedre
  Farvel gratis.

  Desværre mange nye spiller igen i min verden, tror bare ikke der er penge til det

 9. Hvor skal AGF forstærke sig?

  Jeg synes at agf skal forstærke sig på den centrale midtbane. Det er vigtigt at have en god central midtbane. En balancespiller. En der er god til at erobre bolden og en god boldspiller der kan indgå i pasningsspillet. I princippet kunne man godt bruge 2 ved siden af Amini på midten. Derudover burde man investere i en central forsvar. En spillende forsvarsspiller.

  Bør AGF skille sig af med nogen?

  Ja. Der er flere spillere som vi burde skille os af med. Til at starte med Mikkel Rask. Han har aldrig formået at blive en reel kandidat til det centrale forsvar. Dernæst Jesper Juelsgaard. Han er bare ikke god nok. Adama Guira. Han er dårlig med bolden og kommer tit for sent i presset. Martin Spellmann. Han kæmper godt, men ser ham helst ikke i start11. Michael Zacho. Han så spændende ud, men har aldrig formået at vise potentialet. Han skal videre. Også for hans egen udviklings skyld. Tilsidst Duncan. Det smerter mig, men for mig er Junker førstevalget og Duncan skal ikke sidde på bænken.

 10. Vi skal have Thomas Juel-Nielsen tilbage fra Israel, han bringer den ro til forsvaret som vi mangler. Han er desuden spillet ind på holdet, så der er ikke en lang indkøring.

  Så kan man evt. skippe Mikkel Rask af, hvis der mangler lønkroner til ham.

 11. Jeg tror desværre også det mest rigtige er at tro på dem vi har nu… MEN…
  Hvorfor lykkedes det aldrig for AGF at finde en Jesse Joronen? Han har bare en fantastisk ro og styrke som sjældent set. Det ville ha´gavnet vores forsvar i den grad.
  Vi må nøjes med Jovanovic/Rasmussen i endnu en halv sæson og håbe på sommerens vindue…(hvis det ikke allerede er for sent igen) hvor man forhåbentlig kan finde en dygtig målmand der kan skabe ro og dermed ikke sejle rundt som vi har set Gud ved hvor mange gange…

 12. Alle pladser er i spil, hvis kvaliteten er stor nok. Der bør forstærkes defensivt og offensivt. Offensivt SKAL PC gå all in på Youssef Toutouh. Hvis Toutouh spiller hos et andet midterhold/bundhold når tranfervinduet lukker, har PC fejlet big time.. Hvem der skal ofres for Toutouh er jeg ligeglad med, da han er klasser over hvad vi har, og det klart bedste vi kommer i nærheden af foreløbelig.

Skriv et svar