Bliv klar til transfervinduet med MTAC’s fanpodcast

1
Billeder sendt af personerne selv

Solen skinner, genåbningen er i gang, og EM-sommeren står for døren. Men vigtigst af alt: AGF står foran det måske vigtigste transfervindue i klubbens historie!

Dét er selvfølgelig noget, vi vender i 13. afsnit af podcasten, som du finder lige her.

Fodboldkommentatoren Daniel Ortved er sammen med vores egen transferekspert, Rasmus Meldgaard Thomsen med i studiet, hvor Ahmed Omar og Jonas Roulund styrer løjerne med hård hånd.

Vi diskuterer mulige AGF-emner til sommerens transfervindue, vi kårer årets AGF’er, og så bliver den magiske quiz, Ahmed mod Gæsterne, afgjort efter en hæsblæsende sæson, hvor det har bølget frem og tilbage, men stillingen er 8-8 inden denne afgørende optagelse!

Hør hvem vi tror, AGF henter og bland dig i debatten på vores sociale medier. Og nyd endnu et lækkert podcastafsnit fra More than a club.

Værter: Jonas Roulund og Ahmed Omar

Gæster: Daniel Ortved og Rasmus Meldgaard Thomsen.

Husk at abonnere på podcasten i Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Castbox eller der, hvor du ellers finder dine podcasts. Og send gerne nogle stjerner vores vej i Apple Podcast!

… og så må I endelig dele tanker, kommentarer og feedback i forbindelse med podcasten på Twitter, Instagram eller her på siden!

Rigtig god lytning!

 

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Howard
11 måneder siden

Vildt nok at invitere Ortved, GF-haderen over dem alle ind til en snak!