Bjørdal: I høj grad mit ansvar med manglende clean sheets

13

AGF har ikke holdt nullet siden tiltrædelsen af Johan Lædre Bjørdal, og det irriterer den snart 28-årige forsvarsspiller.

Bjørdal blev hentet til klubben i vinters og var udset en vigtig rolle i stabiliseringen af århusianernes forsvar. Sådan er det dog langt fra gået, og AGF indkasserer for tiden flere dumme mål end længe set.

– Ja, det nager mig. Som forsvarsspiller vil du altid gerne holde eget mål rent, og det har vi ikke gjort siden, jeg kom til klubben. Og det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med. Det er i høj grad også mit ansvar, at det er gået, som det er gået, siger Johan Lædre Bjørdal til Århus Stiftstidende.

Få notifikation
Notifikation ved
13 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Lykke
7 år siden

Ja det er svært at konkludere at vores forsvar blev styrket med den signing.
Passer i øvrigt fint med at ingen af mine Norske kilder (kollegaer) havde positivt at melde om Bjørdal da han blev signet. De slog sig på lårene og spurgte om vi brugte samme scout som da Moldskred blev hentet til GF…

Groggster
7 år siden

Jeg synes nu ikke, der er grund til at klaske sig på lårene over Bjørdals indsats. Jeg synes faktisk, han har gjort det rigtig fint. Til gengæld har vores backs og midtbanespillere lavet kæmpe opdækningsfejl flere gange – specielt, når Kasper Povlsen har spillet backen, har han ikke gjort opdækningerne færdige.

mrvertigo
7 år siden

Det er stort set det samme hver gang vi skriver med nye spillere. De bliver indkøbt (og formentlig) betalt som superligaprofiler, men viser sig hurtigt til at være samme bløde mellemvare som vi allerede har masser af.

Skipper
7 år siden

Er meget enig med Groggster. Som Bjørdal også siger, så er han jo i høj grad også selv skyld i de mange mål, der er gået ind, men det er jo hele holdet, der fejler fælt for tiden. Ligesom jeg ikke vil sige at det er EO's skyld at han ikke har holdt buret rent. Kan rigtig godt li Bjørdals indstilling og udtalelser. Og elsker at han skælder de andre holds spillere ud hvis de diver – ligesom han gjorde mod Cornelius og fc i en af de først kampe. Og så længe vi slipper for at se på Petri,… Læs mere »

Arctic
7 år siden

Norsk landsholdsspiller?

DonWagner
7 år siden

Jeg kommenter ikke på så meget her inde, men vil lige bruge min forkost pause på at kommenter på noget af det jeg har læst. Lykke –> Hvad bygger du den konklussion på. Lad mig høre hvorfor det lige præcis er signingen af ham, der gør at vores forsvar ikke er blevet styrket? mrvertigo–> Hvordan har han vist sig at være en blød mellemvare? Arctic –> Danny Olsen Dansk Landsholdsspiller? Jeg vil sige at Danny Olsen procentmæssigt har lavet ligeså meget skidt i de meget få angreb han har haft, som Bjørdal har lavet i det kæmpe arbejde han har… Læs mere »

foreveragf19
7 år siden

Enig med DonWagner og Skipper.

Synes egentlig han virker til at være en fornuftig spiller der kan blive en god leder men han har ligesom resten af forsvaret/holdet underpræsterede men han har helt bestemt mulighederne for at blive en profil.

Mon han tager et år med i 1.Div eller er han ligesom Danny ude til sommer?

MAXAGF
7 år siden

Han er ikke en dygtig forsvarspiller. Han har kostet en del mål siden han kom til klubben. Han virker langsom og ikke specielt fysisk stærk. Han er faktisk som jeg ser det endnu et fejl køb.

GFsiden86
7 år siden

Manden har været her mindre end 5 måneder, ingen fast makker i forsvaret, der har været anvendt 4 spillere og holdet er i dyb krise

Det er et tyndt grundlag at bedømme om manden er et fejl køb eller et Sccop. Så lad os lige tage den over en halvsæson mere inden vi dømmer folk ude.

Schmidt
7 år siden

Man kan ikke forvente at hente profiler fra Tippeligaen. Synes han har gjort det ok, men Kure er afgjort vores vigtigste forsvarer. Uden ham på banen bliver det hele sgu så kønsløst.

Ceres
7 år siden

[quote][b]Lykke[/b] Ja det er svært at konkludere at vores forsvar blev styrket med den signing. Passer i øvrigt fint med at ingen af mine Norske kilder (kollegaer) havde positivt at melde om Bjørdal da han blev signet…[/quote] [b]Bjørndal[/b] har altså spillet i den seneste VM kvalifikation for Norge, så hans CV fejler ikke noget og den norske landstræner må jo mene at han er god nok til et norsk VM hold … og vi fik ham gratis, uden at skulle betale en transfer, hvilket også er en hovedpointe…. for hvor finder du ellers lige en aktuel VM-kvalifikationsspiller gratis, når ledelsen… Læs mere »

Guffe
7 år siden

Surprise Ceres! Jeg har tænkt lidt over det. Du skriver ikke i tråde ang taktik, opstillinger, fans eller andet, men popper op hver eneste gang snakken går på BSN. Eller med andre ord, når en anden bruger formaster sig til at stille spørgsmålstegn ved BSN's dispositioner. Faktisk har du brugt ufatteligt meget tid på i et væk at forsvare ALT hvad BSN foretager sig. Og på at fraskrive ham ansvar for nogetsomhelst i klubben. Jeg kan ikke forstå at du som bruger herinde gider at bruge så meget krudt på det. Især ikke når jeg ikke rigtigt føler at du… Læs mere »

ruggah
7 år siden

Bjørdal har været udemærket, han er ligesom resten af holdet presset af, at de er inde i en ond spiral og ikke har marginalerne på sin side. Han spiller rigtig godt, indtil modstanderne kommer foran, så begynder han at være uskarp i sin markeringer i feltet. Men ja, vil give dem ret, som mener at ansvaret ligger i opbakningsspillet, hvor vi er de suverænt dårligste i Superligaen. Kasper Povlsen, back, kant eller defensiv midt sejler rundt og ligner ikke en der har spilforståelse nok, til at lave opbakning omkring sig. Han løber og løber, men når han ikke er hurtig… Læs mere »