Billede: Ny AGF trøje lanceret

18
Fotograf: Jesper Zacho

Tidligere på dagen var AGF ude med en lille teaser, hvor de lagde et billede op af halsen på en ny spillertrøje, sammen med teksten kl. 14:00.

Nu er kl. blevet 14:00, og AGF har netop lanceret en helt ny spillertrøje. Det kommer dog ikke som nogen overraskelse, da AGF havde sat priserne ned på de nuværende trøjer, og derfor var det blot et spørgsmål om tid.

Da den nuværende trøje kom ud, var det med meget blandede holdninger fra AGFs fans, og noget tyder på, at der vil være mere tilfredshed med den nye. Allerede til billedet af halsen på den nye trøje, er der lutter positive kommentarer, hvor man bl.a. har skrevet alle samarbejdsklubberne med blå skrift inde i halsen på trøjen.

Køb den nye hjemmebanetrøje her:

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Emilfu
Bruger

Hold kæft hvor er den intetsigende.. ØV…

Fanoe
Bruger

Helt uenig… Stilren, helt enkel super fed.. endelig en trøje uden gøgl..

Masada
Bruger

lækker trøje

Mathis
Bruger

Ja måske lidt kedelig.. men på den anden side, lige som den skal være.
Ikke den der underlige blå stribe eller andet gejl.

Hvis trøje, blå bukser.. Ceres på maven.
Det er sådan, vi vil have det!!

Bare vi nu ikke får en eller anden håbløs udetrøje.
Synes faktisk, at den nuværende er rimeligt ok

DukZ
Bruger

John Stampe trøjen er pæn. Gad godt det var den og ikke et begrænset antal der blev lavet.

Stauning
Bruger

For 30 år siden var vi forsvarende mestre og pokalvindere. For 30 år siden var de hvide fra Aarhus et respekteret tophold. Hold som FC Bayern og Benfica kom forbi det gamle nedslidte stadion den gang. Og ingen havde fantasi til at forstille sig den kolde og dystre fremtid vi nu befinder os i.

ViRykkerAldrigNed
Bruger

Hvorfor overdesigner Hummel ALTID med deres vildt dominerende vinkler og mærkelige gimmicks. Hvis det ikke er en mærkelig krave, er det blod i trøjen, underlige skuldersnit, dybe udskæringer eller andet. Desuden, hvorfor sidder der igen et sekundært sponsornavn på brystet… Hvis det endelig skal på trøjen, så flyt det da ud på ærmet. Så alt i alt en håndboldtrøje med kinakrave. Og igen en man ikke gider at ses i. Nike, Adidas, Diadora etc, please byd ind.

Frejensvang
Bruger

Enig i at “Hummel” skriften er grim og unødvendig! Men ellers synes jeg det er en flot trøje!

svendsenstefan
Bruger

Der er et sekundært sponsornavn fordi nogen har betalt for det. Det sidder ikke på ærmet fordi det ikke er tilladt.

Negreanu
Bruger

Med sekundært sponsornavn mener du så koncernpartneren Windowmaster?

ViRykkerAldrigNed
Bruger

Ja, jeg mener Window Master og de andre sponsorer der insisterer på at ødelægge trøjen med de der brystlogoer. Fx den der sorte firkant der var sidste år? Det lignede en lilleput ishockey trøje og ser bare så amatøragtigt ud.
Mht. til at flytte logoet ud på ærmet, troede jeg det var lovligt. Hvis ikke, skal de bare ikke være der.

ViRykkerAldrigNed
Bruger

… Har iøvrigt lige set, at logoet ikke engang er broderet…. Altså… det er da seriøst noget makværk det her…

hviie1984
Bruger

Tror vist bare jeg beholder min gamle et år mere .. Kæft en grim krave

Guffe
Bruger

Kraven er virkelig ikke min stil. Jeg kan godt lide at den er ret plain og uden for meget pis, men kraven ødelægger det for mig. Jeg springer over i denne omgang.

Guffe
Bruger

Håber at i øvrigt at Window Master har betalt KASSEN for at ødelægge vores trøje (udover Hummel med kraven selvfølgelig). Tænk sig en trøje uden andet end AGF og Ceres på fronten? Den smider jeg gerne hundrede kroner ekstra for om nødvendigt.

DenLilleHviie
Bruger

Hmm den er ikke lige mig, beholder den gamle et år ekstra.

Måske er jeg for ung(23) til at kunne huske nogle fede trøjer, men den John Stampe trøje der blev lavet er uden tvivl min klare farvorit. Synes det er den fedeste trøje og havde håbet at vores nye havde lignet den. Øv.

RobertMugabe
Bruger

Grunden til, at du nok ikke kan huske nogen fede trøjer er nok, at Hummel har været trøjesponsor i alt for lang tid.

Hvis vi mener det med ‘det nye AGF’ så skal Hummel og deres skoddesign have sparket og vi skal prøve et nyt brand, der ikke bare fylder provinslir og salgsgimmick i trøjerne.

Når det så er sagt, så er dette langt fra den værste, de har præsteret.

Min personlige favorit er og bliver nu Asics fra 1996.

svendsenstefan
Bruger

Hvis det modsatte af “provinslir” er “hovedstadslir”, så tror jeg at jeg foretrækker provinslir. Jeg synes at den nye er ganske fed og rimelig harmonisk at se på, og flere at de andre der har været præsenteret de seneste år kan jeg også godt lide. Stampe-trøjer er i særklasse. Jeg kan særlig godt lide det indvendige tryk på den nye, det er en passende hyldest til samarbejdsklubberne, og jeg tror at det vil øge salget. Jeg forstår godt kritikken af placeringen af WindowMaster-logoet, men det er nu en gang sådan omstændighederne er når nogen vil lægge penge i kassen.