Betting-selskaber indtager dansk fodbold

Skrevet den 30. januar 2018 - 13:00 af
Foto: Jesper Zacho Elgaard

Der er flere og flere spiludbydere, der tilbyder spil på odds og live odds i superligaen.

Muligheden for at gøre superligaen lidt ekstra spændende i form af betting har aldrig været større. Der er nemlig flere og flere betting-selskaber, der har meldt sig parate til at tilbyde odds på kampene i den danske superliga.

I forvejen er Nordicbet og Betfair sponsorer på Alka Superliga. Senest har den svenske spiltjeneste Leovegas meldt sig på banen og tilbyder nu spil på odds hos Leovegas i dansk fodbold.

“Vores mål er at tilbyde Danmarks hurtigste og mest spændende betting-oplevelse,” har den svenske direktør for Leovegas, Gustaf Hagman, tidligere sagt i en pressemeddelelse.

Leovegas’ indtog på det danske spilmarked er ikke kommet ud af den blå luft. Det danske marked for online gambling og betting er i kæmpe vækst, og i løbet af de sidste fem til ti år er mulighederne for online gambling og betting tæt på eksploderet på både det danske såvel som det udenlandske marked.

De mange udbydere er også synliggjort både derhjemme såvel som i det offentlige rum, hvor diverse reklamer for spiludbydere figurerer på tv-skærme i tog, bus og metro og på computeren og fjernsynet derhjemme.

Men de mange udbydere er også kommet til, fordi der er tale om en god forretning. Og derfor er det en god idé at tænke sig om, inden man spiller.

Selvom det er en smuk kun at oddse på sit yndlingshold eller altid stole på sin mavefornemmelse, så kræver det tid og arbejde, hvis du vil forhøje dine muligheder for gevinst.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Skriv et svar