Betsson.com tilbyder AGF fans gratis væddemål

5

Morethanaclub.dk har i samarbejde med Betsson.com udarbejdet odds på alle AGFs træningskampe på dansk jord – til eftermiddagens opgør i Grenå, hvor AGF tager imod AAB har, du muligheden for at oddse på kampen.

AGF “” AaB 2.50 3.40 2.20

Betsson.com tilbyder alle Morethanaclubs brugere et gratis væddemål på 25 kroner som kan benyttes enten på dagens AGF kamp eller en kamp i Betssons Sportsbook.

Alt du skal gøre er at sende dit brugernavn på Morethanaclub.dk og den mail som er registreret ved oprettelsen og herefter sende det til krogh@mtac.nu. Herefter vil du få en mail retur med en kode som giver dig 25 kroner gratis.

Så hvis du ikke allerede er oprettet som bruger på Betsson.com skal du gøre det på følgende Link og samtidig være med i konkurrencen om en fodboldrejse til England for to hvor i skal opleve en Premier League Match live.

Få notifikation
Notifikation ved
5 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Werk
13 år siden

Hvad med at fortælle at man selv skal lægge yderligere 75 kr ind? Sådan noget pis… Dårlig stil ikke at sige det… [think]

jake81
13 år siden

ja man… total dårlig stil der……:(

BillyBudd2
13 år siden

Ja dette tilbud lyder ikke umiddelbart imponerende i forhold til hvad man ofte kan få tilbudt på den slags sider. 🙁

M-Krogh
13 år siden

Werk – hvad mener du? du skal da ikke lægge noget oveni, de skal jo bare omsætte for 75 kroner inden du kan trække dem ud..!

Werk
13 år siden

Den siger jeg ikke kan sætte dem ind i hvert fald