Beskeden Grønbæk til MTAC: Jeg gjorde en fin figur

0

19-årige Albert Grønbæk startede inde for tredje gang i karrieren, da AGF besejrede OB med 4-2. Unge Grønbæk sparkede ballet i gang, da han scorede sit første mål for AGF allerede efter fire minutter af søndagens kamp.

Af Rasmus Thomsen

Endnu et stort talent byder sig til i kampen om startpladserne i AGF. Albert Grønbæk havde endnu engang fundet plads til startopstillingen, da aarhusianerne mødte OB i søndagens dyst på Ceres Park.

Grønbæk spillede en flot kamp, som bl.a. gjorde ham til Man of the Match i afstemningen på Ceres Park. MTAC snakkede med Grønbæk efter kampen, hvor vi bl.a. spurgte stortalentet om det var hans hidtil bedste kamp i AGF-trøjen.

”Ja det kan man godt sige. Det var min tredje start, så på den måde er det også lidt nemmere at sammenligne med de to andre kampe, hvor jeg er startet, i forhold til de indhop jeg havde haft inden. Men jeg synes i hvert fald at jeg gjorde en fin figur i dag”.

Albert Grønbæk kronede sin flotte indsats med et mål. Det første mål i seniorkarrieren og forhåbentligt det første af mange mål fra kantspilleren, der havde drømt om netop denne dag i mange år.

”Ja, det er jo siden man har været helt lille, at man har håbet på at komme herind at spille og score. Og da man så blev rykket op (i 1. holdstruppen, red.), så kom det tættere og tættere på. Og det er jo klart at man jagter det hver dag, at man kan komme til at score herinde”.

I løbet af første halvleg i kampen mod OB, havnede Grønbæk i en duel hvor han efterfølgende måtte tage sig til låret. Efterfølgende var Grønbæk inde og holde sig i gang i løbet af pausen. Efter kampen kaldte Grønbæk det selv for ”et godt gammeldags trælår”. Og til spørgsmålet om det var noget, der ville påvirke Grønbæk i den kommende tid, lød svaret prompte.

”Nej forhåbentlig ikke”.

Albert Grønbæk og resten af AGF-mandskabet har i sæsonens første tre kampe høstet syv point. I næste runde af 3F Superligaen venter en udekamp mod AaB i Aalborg.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments