Benny kan blive en af SAS Ligaens største profiler

5

Benny Feilhaber fik ikke den bedste start på sin AGF-karrierer, da han, som så mange andre AGF-nyindkøb, blev skadet før han knap nok havde nået at tage den hvide trøje over hovedet.

Nu ser midtbane-motoren dog umiddelbart ud til at være kommet sig fuldstændig efter sin lange skadespause, hvilket han beviste her til aften, da han om nogen var manden bag en AGF-magtpræstation i kampen mod rivalerne fra Randers.
Feilhaber var således arkitekten bag flere af Århusianernes mål, da han med flere lækre detaljer satte sine medspillere og sig selv i scene, hvilket også resulterede i, at amerikaneren selv kom på måltavlen.

Feilhabers indsats var da heller ikke var gået AGF-trænerens næse forbi.

– Han spillede sindssygt godt. Han er ikke bare en lille smule god, han er rigtigt god. Jeg synes, at han viser, at han kan blive en af de største profiler i SAS Ligaen. Han laver ting, som man meget sjældent ser i forbindelse med teknisk sværhedsgrad, og så arbejder han også defensivt, sagde Erik Rasmussen til TV 2 SPORT efter kampen.

Erik Rasmussens var generelt ovenud tilfreds med ikke bare Feilhabers indsats, men hele holdets præstation i 3-2-sejren.

– Vi er meget pasningssikre i dag. Vi har mange individualister på holdet, og det så vi også i dag, hvor mange lavede gennembrud og kom med chanceskabende afleveringer.

Få notifikation
Notifikation ved
5 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
vieri
12 år siden

Manden har virkeligt vist et enormt højt niveau de sidste 2 kampe , og kan han holde det , ja så bliver det sgu svært at holde på ham i længere tid . Han er jo ligepludselig vores måske største salgsobjekt nogensinde, også med tanke på hans indsats i confed cup.

Khaki
12 år siden

Og ud af det blå… Snakken var Lumb, Dioh, David… Nu sparker Feilhaber sig lige i front

zcml
12 år siden

Der blev forleden bragt en top-10 vurdering af hvilke spillere, der ville blive sæsonens største stjerneskud/profiler (eller hvad de nu kaldte det?).
Jeg har desværre glemt, hvem afsenderen var, men Feilhaber er let og elefant blevet forbigået. Hvilket nok var et selvmål, der ville noget!
Tror ikke der kommer til at være andet end nogle ganske få, der bliver større profiler end ham. Nok kun Djemba-Djemba og en enkelt eller 2 fra FCK.

silverfox
12 år siden

Som jeg ser det, har AGF nu de to bedste offensive midtbanespillere i ligaen. Jakob Poulsen og Benny Feilhaber har begge et vildt godt blik for spillet, de er målfarlige og så arbejder de stenhårdt begge to. Hvis de to fortsætter, bliver det mere end svært at holde på dem…..

ta meter
12 år siden

Hvis MTAC vil have nogle gode billeder af Benny i aktion i den RIGTIGE hviiie trøje, kan man evt. snatche nogle fra:

http://www.agffodbold.dk/GalleriBillede.asp?id=6372
http://www.agffodbold.dk/GalleriBillede.asp?id=6380
http://www.agffodbold.dk/GalleriBillede.asp?id=6366

Orker næsten ikke at se den Derby-trøje mere 🙁