Benny Feilhaber tilbage på Fredensvang

8

Søndag vendte Benny Feilhaber tilbage til Århus, efter et længere genoptræningsforløb først i USA og efterfølgende i Brasilien. Mandag morgen var han tilbage på Fredensvang.

– Jeg er rigtig glad for at være tilbage. Det er godt at være hjemme, og jeg har set frem til at møde den nye træner og holdkammeraterne, siger Feilhaber til agffodbold.dk.

Humøret fejler ikke noget hos midtbanespilleren, der regner med, at han kan træne med resten af truppen indenfor ganske få uger.

– Knæet føles godt, og jeg håber, at jeg træne med resten af truppen om to uger. Hidtil har jeg kun trænet lidt med bold, men det vil jeg for alvor begynde på nu. Jeg tager med på træningslejren i Italien og planen er, at jeg om fjorten dage kan indgå i det meste af træningen.

Benny Feilhaber har fulgt AGF fra hjemlandet, hvor han har set kampe og highlights på Internettet.

Få notifikation
Notifikation ved
8 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
sebniel2
13 år siden

Groggster – helt enig!

Hvad får vi ud af at være så s***e pessimistiske ?! Prøv nu at have noget tillid og tiltro til vores spillere..

Jeg er sikker på at Benny nok skal vende tilbage med fuld styrke! KOM SÅ !!! :k

claus martin
13 år siden

Tja, Benny….Så er det bare med at sadle bukken og komme igeng….Ellers pudser vi "Magic" på dig…hup hup!

Groggster
13 år siden

Slap nu af med den pessimisme! ARGH!!! Ja, han har haft en knæskade, men det betyder sgu da ikke, at han må indstille karrieren! Det er jo for fanden kun Olof Persson, der på mirakuløs vis formår at totalsmadre sit knæ.

Man bliver efterhånden trist af at se på det evindelige sortsyn, der har lagt sig over brugerne herinde. Han skal nok komme tilbage, akkurat ligesom Budtz og Dantomet gør det, og ligesom Niels Kristensen har gjort det!

vieri
13 år siden

Håber virkelig for os at han bliver klar hurtigst muligt . Ellers er vi godt nok tynde på midtbanen . Hvis han viser sig ikke at kunne fortsætte karrieren , så har AGF kun sig selv og deres sundhedssektor at skylde på. Men lad os nu håbe han bliver klar til comeback en gang i marts.

Agadez
13 år siden

Hvorfor? Han melder da selv klar, og han skal med på træningslejr i Italien. Gør han det godt til træning spår jeg meget spilletid når ligaen igen begynder. Måske ham og Gjesing på den centrale kunne lave mirakler hvem ved..

Kaad
13 år siden

Ført bag lyset? AGF's sundheds stab kan da bare lærer at tjekke folk ordentlig inden de signer..
men tror nu ikke vi får set meget til denne Benny, desværre..

ulricht
13 år siden

Tålmodigheden er ved at være opbrugt. Nu må hans knæ briste eller blive erklæret ubrugeligt. Har hørt rygter om, at man hos AGF føler sig ført bag lyset i forhold til hans sundhedstilstand. Som nævnt: bevis så dit værd Benny! 😮 [think]

Bubber
13 år siden

Kan man ikke snart finde et billede, uden derby geden… [lol]