Benny Feilhaber banker på

23

Tirsdag eftermiddag startede Benny Feilhaber inde på højre kanten, da AGF og Vejles reserver spillede træningskamp.

Her blev det til 75.minutter for den amerikanske midtbanespiller, der inden længe vil banke på til en plads i Erik Rasmussens trup.

– Han er på rette vej. Det samme gælder Kim Madsen, der var med i hele kampen og er ovre sin skade, siger Johnny Mølby til spn.dk

Allerede på søndag venter Brøndby på Brøndby Stadion. Om Benny er inde i billedet til en plads i truppen vil den kommende uges træning vise.

Få notifikation
Notifikation ved
23 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Nielsen
12 år siden

Tror dog ikke det bliver på højrekanten han kommer til at gøre sig gældende. Tror på Feilhaber i stedet for Gjesing eller Lucena.

Bindegal
12 år siden

Jeg tro også den mest udsatte er Lucena, men man kan aldrig vide med PH.

Agadez
12 år siden

Kim Madsen. Jeg må le.

agffanthisted
12 år siden

Bindegal d. marts 11 2009 – 17:06:31
Jeg tro også den mest udsatte er Lucena, men man kan aldrig vide med PH.

HVEM FANDEN ER PH???????

Godt Feilhaber er tilbage :k:k:k

Labadia
12 år siden

hvis vi kun har en angriber så kunne det godt hedde poulsen på højrekant og så benny som hængende angriber. Men dejligt at der ligefrem er kamp om pladserne.
Men mon egentlig ikke at BF starter på bænken, selvom han er klar.

RasmusT
Admin
12 år siden

Jerry ryger ikke af det er helt sikker..

Martin123
12 år siden

Jeg må også tilslutte mig, at "PH" er en spids for indforstået til mig[think]

horekim
12 år siden

PH er Poul Hansen. Hvad er det, I ikke forstår? 😀

Beikes
12 år siden

Benny skal have pladsen som offensiv midt, det er selvsagt. Gjesing og Lucena er stabile arbejdsheste, men Feilhaber er langt mere en kreativ type. Faktisk ser jeg ham som decideret 'feeder' til angrebet. På med ham!

Bindegal
12 år siden

PH= Paris Hilton aka Erik Rasmussen.

Dårlig joke måske.

Jeg synes faktisk han gør det fint nok.

IKKE OPLÆG TIL DEBAT VEDR. Erik Rasmussen

TerryAttack
12 år siden

Der er ikke nogen der kan være i tvivl om det er Poul Hansen trækker i alle trådene i GF. Det er PH som styrer alt i den klub.

LL86
12 år siden

Pyha… Kim Madsen er snart klar igen, så er vi reddet…

Agadez
12 år siden

———-Staff————
—–Krabbe—-Howard—-Kure—-Lumb—-
—–Poulsen—-Gjesing—-Feilhaber—-Devdariani/White
———Nando——-Graulund———

Håber det en dag sker.

Keano16
12 år siden

Ind med Kim Madsen i stedet for Howard! Howard har været rystende ringe de første par kampe…..

AlekLoft
12 år siden

————Staff———–
—Sorin—Howard—Thomassen/Kure—Lumb—
—————Lucena—————
—-Poulsen–Feilhaber–Devdariani—
——-Dioh Williams/White——–
——–Nando/Graulund——

Den ideelle startopstilling! 😉

kaagaard
12 år siden

Kom ind!

zcml
12 år siden

Hvad har Erik Rasmussen med Paris Hilton at gøre? Og hvorfor bliver Benny brugt som fløj i træningskampene? Er det endnu et led i ERs fejlplacering af spillere? Ok. Davit gør det sådan set ok. på kanten, men Jakob virker malplaceret i angrebet. Prøv at bytte rundt på dem! Og hvorfor ikke bruge Benny centralt i træningen, og i stedet lade Lassen spille fløj. Benny er jo nok den af de 2, der er tættest på 1. holdet, men konkurrencen er for hård på højre fløj. Han er godt nok mest en playmaker-type, men tror måske han vil være bedre… Læs mere »

HvedeKim
12 år siden

FIk faktisk en spændende tanke igår. Hvis midtbanen for eksempel kom til at hedde: Devdariani – Gjesing/Lucena – Feilhaber – Poulsen Det er godt nok en mere offensivt orienteret midtbane, men min idé var, at lige bortset fra Gjesing/Lucena, som gør sig bedst på midten, men godt kan lidt på kanten også, så er de resterende 3: Feilhaber, Poulsen og Devdariani vjo typer der skule kunne begå sig næsten lige godt på kanten og centralt. Hvis man havde en midtbane som denne, hvor de i kampen byttede plads i ny og næ så f.eks. Poulsen og Devdariani engang imellem gik… Læs mere »

Jarx Furmore
12 år siden

@ Kaagaard Hun er også halvskaldet og kroniske daggamle skægstubber ? [shock]

GF i Suppen
12 år siden

Jeg ved godt at vi lige nu har brug for en central midtbane spiller, men efter hvad jeg har hørt skulle BF være bedst på kanten, for han skulle være hamre god til at lave de farlige træk på kanten og komme med et klasse indlæg… Det er nok på den centrale plads vi skal søge efter en ny klasse spiller. Ikke flere kant spillere, (det ville være skidt hvis MJ kom til AGF) for han kan ikke spille central… Og så ville vi have et klasseproblem på kanterne… (USA, MJ, JP, BF, DD) og det ville være spil af… Læs mere »

GF i Suppen
12 år siden

håber det bliver vores staropstilling efter næste transforperiode(sommerferien)… Så ville vi helt klart spille om medalijer.. :k:k:k

HvedeKim
12 år siden

Fik en idé igår, som jeg synes kunne være fed at se i et par kampe. Både Feilhaber, Jakob P og Devdariani kan jo spille kant såvel som centralt. Det har jeg i hvert fald kunnet læse mig frem til. Lucena og Gjesing kan til nød også gøre sig på kanten, men allerhelst centralt. Derfor kunne det være spændende at se en midtbane der hed f.eks.: Devdariani – Gjesing/Lucena – Feilhaber – Poulsen (Evt. med Feilhaber skudt lidt frem foran.) Så kunne de forskellige midtbanefolk i løbet af kampen bytte position, så Feilhaber tog hørekanten eller venstrekanten og enten Jakob… Læs mere »

GF i Suppen
12 år siden

Syntes det æuder meget interresant med det der bytteri.. Men Gjesing og Lucena på kanten ville ikke være særlig smart.. Så heller skifte Feilhaber og lade de andre blive og holde styr på midten.. For Poulsen og Davdariani tror jeg overhoved ikke ville kunne styre en midtbane i superligaen.. Vi har jo set Poulsen på midten, og det har rent udsagt været en totalt fiasko… Men selve idèen var god.. 😀 man kunne også f.eks bytte Lumb eller Sorin med midtbanen [think][think]