Bekræftet: Glen fyret – David Nielsen bliver ny træner

Skrevet den 30. september 2017 - 08:43 af

AGF meddelte på nyhedsmail. kl 8.41 at Glen Riddersholm er opsagt, og ny træner er David Nielsen.

Den lyder således:

Efter en længere periode med svingende og utilfredsstillende resultater har AGF i dag ophævet samarbejdet med cheftræner Glen Riddersholm.

– Vores resultater har i en længere periode været for dårlige og vi har præsteret alt for svingende i såvel Alka Superliga som i DBU Pokalen – en udvikling, vi ikke er trygge ved. Vi gik ind til den her sæson i håbet om, at vi kunne præstere mere stabilt, hvilket ikke er lykkes. Efter nøje overvejelser har vi derfor besluttet, at der skal nye kræfter til i forsøget på at indfri vores målsætninger i AGF, siger sportschef i AGF, Peter ’PC’ Christiansen, der understreger, at det er med vemod, at AGF nu siger farvel til Glen Riddersholm.

– Jeg takker staben, spillerne, ungdomstrænerne og de mange frivillige for en fantastisk tid og fansene for en sublim opbakning i AGF, og jeg ønsker klubben alt det bedste for fremtiden, siger Glen Riddersholm.

Ny træner mandag
Som afløser for Glen Riddersholm henter AGF David Nielsen, der har fået ophævet sin aftale med Lyngby Boldklub. David Nielsen – der er 40 år og udover Lyngby også tidligere har været træner for Nest-Sotra og Strømsgodset i Norge – starter allerede på mandag i AGF, hvor han er ansat frem til sommeren 2020.

– Vi er glade for at kunne tiltrække en så dygtig træner som David Nielsen til at stå i spidsen for vores Alka Superligahold. Fodboldfagligt har David en stærk ballast, og han er meget tydelig og klar i sin måde at være træner og leder på. Derudover besidder han nogle af de egenskaber – såsom at være passioneret og hårdt arbejdende – som vi vægter højt og noget vi tror på, vil smitte positivt af på klubben som helhed. Så vi glæder os til, at han starter på mandag, siger Peter ’PC’ Christiansen.

Assistenttræner Lars Friis’ fremtidige rolle i klubben er p.t. uafklaret. Der vil hurtigst muligt blive udpeget en assistenttræner til David Nielsen.

AGF vil gerne takke Glen Riddersholm for den dedikerede indsats, han har ydet for klubben, og ønsker ham al mulig held og lykke fremover.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Tidspunktet havde jeg ikke lige set. David Nielsen bliver spændende at følge – han er cool og en stærk personlighed
  Spændende hvordan han klarer presset – han er vel tæt på at være det optimale valgt nu der skulle skiftes træner…

  1. Der skal vel også aftaler på plads. Det skal passe med betyrelsesmøder osv.
   Og når først alt er på plads bør det også eksekveres. Inden en masse rygter flyver omkring.

  2. At Glen fyres efter en sejr, er et stort bevis på at det er en moden og gennemarbejdet beslutning, truffet på baggrund af en længere vurdering, og ikke på macefornemmelsen efter en enkelt dårlig kamp. Timingen kunne ikke være bedre lige op til en lang pause.

  3. Enig.

   Og hvis det hele bunder I denne proces

   1) GR ville forlænge kontrakten der udløber til sommer (AGF måske heller ikke)
   2) AGF vurderer DN som den bedste fremtidige afløser
   3) DN er jagtet af andre klubber – så han/lyngby siger, så skal vi slå til nu

   Kan man jo fint forstå at det pludselig kan gå stærkt.

 2. Mit indtryk af den kommende spillestil er, at den bliver mindre ekstrem, hvilket jeg anser for en god ting.

  GR’s spillestil med kaotisk presspils fodbold havde flere ulemper.
  1. Kaos smittede af på forsvaret 2. Bolden altid sat i spil til duel, selv mod mindre hold man skulle kunne dominere 3. Kræver et kæmpe løbearbejde, som ikke altid blev leveret. 4. Kræver også at løbearbejdet er koordineret mellem de forskellige spillere, hvilket ikke altid var tilfældet 5. Kaos i angrebet gjorde det svært at se indøvede detaljer i det organiserede angrebsspil, hvilket gjorde at målene kun kom, hvis man kunne mose modstanderne totalt.

 3. Forudser håndgemæng til GF’s julefrokost mellem JN og DN … spændende om to så store temperamenter kan finde fælles fodfæste.

  DN er bestemt spændende. dog havde jeg foretrukket, at kontinuitet var blevet valgt frem for en ny trænerfyring.

  GF har efterhåndenden en prangende liste af spændende trænere, som har fået mindst et tilbageslag i karrieren ved at vælge AGF
  Poul Hansen, Ove P, Peter Sørensen, Morten Wieghorst, Erik Rasmussen og nu Glen. Når, jeg håber det ikke, men når David kan tilføjes listen, så står Bo Henriksen eller Lars Olsen vel for tur …

  1. syntes da vi skal se det som en god ting at trænere stadig har lyst til at prøve at være den der forløser potentialet ……..det er altså stadig attraktivt at blive træner for AGF.

   Er sikker på at Lars Olsen, Thomas Frank, Lars Søndergaard, Bo Henriksen blandt flere også kunne have fundet på at have sagt ja hvis de var blevet tilbudt jobbet.

   Så velkommen til David, er overrasket på den positive måde

 4. Besynderlig timing… Glenn burde ha haft til vinterpausen, og var man ikke i top6 der kunne han med rette fyres. Det her virker mere som en hovsabeslutning.

  Og hvad så med DN… Ja han har da i hvert fald ikke erfaring fra klubber med et stort ydre pres. Frygter for det værste nu. Tror ikke vi kommer i top6 nu med al den uro omkring klubben..

 5. Historien gentager sig selv… Flot af JN at afsløre sig selv som en chef man absolut ikke kan stole på – Held og lykke til David Nielsen – jeg frygter han knækker hurtigere end en nytilkommen spillers ankler på fredensvang.

  Tak til Glen for at bravt forsøg og god positiv indflydelse på mange mange områder i klubben, trist din chef var en hysterisk Mokai-bonde med et alt for stort ego.

  Godspeed GuldGlen<3

Skriv et svar