Bænkplads truer Kasper Povlsen

3

Efter lørdagens 1-0-nederlag til Schweiz har Danmarks U21-mandskab kniven for struben inden de to resterende gruppekampe.

Landstræner Keld Bordinggaard har allerede varslet ændringer i startopstillingen til aftenens opgør mod Hviderusland, og ifølge Tipsbladets oplysninger kan det meget vel gå ud over AGF’s Kasper Povlsen.

Avisen erfarer således, at Bordinggaard overvejer at sende Frederik Sørensen ind i midterforsvaret ved siden af Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, mens holdets anfører, Andreas Bjelland, rykkes op på den centrale midtbane i stedet for netop Kasper Povlsen.

Landstræner pønser ligeledes på at rykke Daniel Wass ned som højre back for at gøre plads til Nicolai Jørgensen på højre kant. Det vil betyde, at Randers’ Mads Fenger ryger ud på bænken.

Kampen fløjtes op kl. 20.45 på Aarhus Stadion, som NRGi Park er omdøbt til under U21-EM.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
bobsen
9 år siden

Lidt af et sats hvis Bjelland rykkes på den centrale midtbane. Godtnok er han en dygtig spiller, men sidste gang han spillede på den plads for landsholdet, var han for langsom. Håber ikke jeg får ret i mine bekymringer.

zcml
9 år siden

Jeg har ikke selv set Bjelland spille midtbane, men det skulle hvad jeg har forstået være noget han godt kan.

Det virker dog lidt tåbeligt, hvis det bliver på bekostning af holdets bedste i forrige kamp.
Især når Mike Jensen rodede hovedløst rundt på banen.
Så hellere give Povlsen en rolle a'la han har i AGF. Og så ha' en solid defensiv på midtbanen. Så må Eriksen tage sig af det fremadrettede!

bobsen
9 år siden

Lige præcis zcml.

Nu blev det jo ikke sådan alligevel. Undrede mig dog temmelig meget, da Albæk startede inde i stedet for Povlsen, for som du skriver var han jo den bedste i sidste kamp