Backman roser David Nielsen: “Han ændrer sig ikke, uanset om vi vinder eller ej”

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF er på tredjepladsen, Top 6 burde være sikret og Nicklas Backman er den bedste forsvarsspiller i Superligaen.

Det er de kolde facts, vi kan forholde os til. Derudover har AGF vist, at truppen er stærkere, bredere og mere sammentømret end de sidste mange år. Det lover godt for fremtidig i Aarhus, og i følge anføreren har cheftræneren en stor anpart i de positive resultater:

– Det er vigtigt, at man ikke ryger ind i en svag stime. Som gruppe er vi blevet meget stærkere. David Nielsen skal have ros. Selv om det går dårligt nogle gange, så gør han det samme uge efter uge. Om vi vinder eller taber, han ændrer sig ikke. Man skal gøre det, man tror på, uanset hvordan det gør, siger han ifølge Jyllands-Posten.

De næste to store spørgsmål som vi kan gå og gruble over i juletiden er, hvad PC finder på af ind- og udgange til klubben, og særligt om David Nielsen fortsætter i klubben.

PC og David har begge spillet med lukkede kort i længere tid, og hver gang spørgsmålet drejede sig mod kontraktforlængelse blev det styret væk. Nu er Malmö efter sigende ude efter Hr. Nielsen, og det kræver et godt modtilbud fra PC og co. Det forlyder sig dog, at David Nielsen allerede har været tæt på at forlænge med AGF.

– Nu holder vi jul, og så må vi se om ”PC” (sportschef Peter Christiansen, red.) og jeg tager en sild og en snaps på et tidspunkt, sagde David Nielsen efter kampen mod FC Midtjylland.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved