Backman får topkarakter

1
Foto: Jesper Zacho Elgaard

Lørdag blev det som bekendt til en ufortjent uafgjort hjemme mod SønderjyskE, men Tirsdag fik drengene altså hevet den samlede sejr i land via 2-0 i Haderslev.

Karakterbogen

1 = Dårlig/uacceptabel indsats

2 = Under middel

3 = Middel/godkendt

4 = Over middel

5 = Rigtig god/fremragende.

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Jovanovic (4) Tog det han skulle og var god til at komme ud i feltet også. Kun en enkelt eller to halvdårlig aktion med fødderne trækker ned. Hans 10. clean sheet.

Mikanovic (3) En fin kamp af kroaten, påpasselig defensiv og god støtte offensivt. Mister dog et par simple bolde fordi han lige skal tage et træk til og forærede desuden et tåbeligt hjørnespark til hjemmeholdet.

Kanstrup (2) Anføreren var kun med i den første halvdel af første halvleg og det var den tid hvor AGF var dårligst. Bedre kampe er set fra anføreren.

Backman (5) Dagens bedste AGF’er . Vinder ufatteligt mange dueller og scorer desuden et fremragende hovedstødsmål lige før pausen. Styrede flot forsvaret sammen med Julle.

Højer (4) En af de bedre kampe fra Højer. Knivskarpt indlæg til 1-0 målet og også manden med frisparket ved 2-0 målet. Stærk defensiv indsats og god støtte i angrebsspillet. Ser bedre og bedre ud sammen med Ankersen.

DAP (4) Tilbage på et højt niveau efter den sløve indsats senest. Gjorde arbejdet som det skulle gøres på  6’eren.

Spelman (3) Begik et grimt frispark i starten som burde have givet gult. Solid arbejdsindsats som altid. Fiks detalje med hælen ved 2-0 målet.

Stage (4) Blev anfører da Kanstrup udgik. Kom frem til et par gode afslutninger og den ene burde være gået ind. Enorm arbejdsindsats, er bare med i så meget. Et bæst i luften. Du bygger bare på Stage.

Blume (3) Endnu en solid præstation af Blume. Ikke så iøjnefaldende men med i utrolig meget. Han bliver god for AGF.

Ankersen (4) Er virkelig ved at finde det niveau vi alle ved han har. Er trådt voldsomt i karakter i de seneste runder. Tager ansvar. Udfordrende i det offensive og hårdtarbejdende defensivt.

Pusic (3) Scorer igen et vigtigt mål. Et rigtigt “strikermål”. Men det trækker altså ned når man hiver et rødt kort i anden halvleg.  Det første gule kort er orange og det andet lysegult og det giver som bekendt rødt. ØV

Juelsgaard (4) Når man ligger så lidt mærke til en midterforsvarer som man gjorde til Juelsgaard er det som oftest et godt tegn. Et godt indhop af Julle der var rolig i alt hvad han foretog sig.

Guira (3) Afløste Spelman  og arbejdede for holdet som han skulle. Virkede lidt overtændt til at starte med og fik  et hurtigt gult kort.

Junker (UB) Fik kun 10 minutter + overtiden

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
TopFan
Bruger

Vanvittig kamp af Backman! Ankersen også rigtig god.