Avis: Lyngby lun på Krabbe

7

I sidste uge udtalte Frederik Krabbe, at han var tæt på at skrive kontrakt med en Superliga-klub, og umiddelbart forinden sendte rygter ham til SønderjyskE.

I dag skriver Ekstra Bladet, at den tidligere AGF’er er et varmt emne i Lyngby. Ifølge avisens oplysninger skyldes det særligt, at Krabbe både kan spille højre back og midterforsvar.

I sin seniorkarriere i AGF nåede Frederik Krabbe at spille 131 kampe og score fem mål. Han var i flere år fast mand på højre back, inden han blev alvorligt skadet i en træningskamp forud for sidste sæson.

Ekstra Bladet mener ligeledes at vide, at Lyngby er tæt på at hente Mikkel Bischoff, der ikke fik forlænget sin kontrakt med Brøndby.

Bischoff og Lyngby er angiveligt blevet enige om en kontrakt af et års varighed, og forsvarsspilleren ventes at blive præsenteret i klubben senere i denne uge.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
axelaxel
11 år siden

Jeg synes stadig, at det er ærgeligt man ikke valgte at forlænge med ham. Håber han finder en klub, der kan bruge ham.

mondrup
11 år siden

Jeg er i nøjagtig samme båd – hvis han har udsigt til at blive en vigtig brik hos Lyngby, så håber jeg kun han får den største succes derovre.

Med eventuel tilgang af Krabbe og Bischoff, så viser Lyngby også at de mener det – især hvis sidstnævnte holder sig skadesfri – og så kunne det godt blive et overordentligt interessant skifte for Krabbe..

Før vi får nye spillere (eller chok-forlænger med Krabbe), så forstår jeg stadig ikke et kuk af PS' plan for højrebacken næste år…. (???)

zcml
11 år siden

Forstår fint PS' plan!
Vi har Sorin og Lucena til højre back, som PS mener er bedre end Krabbe (så kan man være enig eller ej, men de virker i hvert flad mere stabile). Dertil kan Anders Nielsen, selvom han er midterforsvarer, også vikariere på backen, hvis det skulle blive aktuelt.

I bund og grund er det nok et spørgsmål om at det var Krabbe. og ikke Sorin eller Lucena, der havde kontraktudløb. Og derfor var det ham, der skulle overbevise om at han var bedre end de andre 2 for at få forlænget. Og det kunne han ikke

zcml
11 år siden

I øvrigt, så havde jeg mere regnet med Horsens eller SønderjyskE som Krabbes nye arbejdsgiver (kan jo self. også stadig ske selvom Lyngby har vist interesse), men det virker da mere logisk at han skulle ende i Lyngby, end det rygte, der florerede herinde igår, om at han skulle være på vej til Silkeborg, med den begrundelse at SIF er på udkig efter en ny midterforsvarer. Krabbe var godt nok midterforsvar i ungdomsårene, men det er ved at være længe siden han har spillet den plads andet end af nød. Idag er Krabbe back. Og tror ærligt talt ikke han… Læs mere »

sir alex
11 år siden

Jeg synes at Krabbe, efter en lovende start på karrieren, var gået helt i stå i AGF.
Og jeg tror at Lyngby ville være et super skifte for ham…….
God vind fremover Krabbe…………..

letager
11 år siden

Så kommer han til at kæmpe med Sarr om højrebackpladsen igen! Det er da egentlig meget sjovt?

mondrup
11 år siden

Du må meget undskylde, hvis jeg tager det sjove fra dig, men ifølge bold.dk er Sarr holdt i Lyngby.. 🙂