Avis: Jesper Fredberg sagde nej til Ove C.-samarbejde

31

AGF er inde i en stor krise, hvorfor man har hentet den norske træner Ola By Rise som hjælp til Jesper Fredberg.

Fredberg var ben overfor at få en sparringspartner, men ifølge BTs oplysninger var det ikke alle og enhver mand, som AGF-træneren ville arbejde sammen med. Avisen skriver således, at AGFs ledelse ville hente Ove Christensen, hvilket Fredberg bestemt ikke var interesseret i.

Ifølge BT gav Fredberg således ledelsen et ultimatum om, at han ville forlade posten, hvis man hentede den tidliegre Viborg-træner Ove Christensen.

– Det har jeg sådan set ingen kommentarer til. Der var en masse navne, der blev nævnt, da vi satte os for at afsøge mulighederne, og jeg vil ikke kommentere på det ene eller andet navn, siger Fredberg til BT.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
kaagaard
Bruger

Grotesk at man er klar til at hyre den mand, efter det svindelnummer han lavede med AGF i 2001.
Jeg håber aldrig aldrig aldrig at se den man som så meget som ungdomstræner i AGF. Så beder man jo om at blive pisset på igen.

Anonymous
Gæst
Anonymous

Og det eneste spørgsmål er vel, hvem fanden der har interesse i at lække den overvejelse til pressen? Det er kraftedme imponerende de 3 mennesker derude kan blive ved med at dolke hinanden i rykken og håbe på det er de andre der bliver fyret eller hvad det går ud på. Man kan i hvert fald tolke det som at Fredberg bliver udstillet og det ser lidt beskidt ud.. Ikke et ord om BSN

Skipper
Bruger

Kaagaard – hvad lavede han af svindelnumre? Er ikke gammel nok gf'er til at vide den slags.

Ceres
Bruger

[b]@forzagf[/b]

Det kan vel kun være en fra bestyrelsen som har lækket den her historie, da det er dem der i så fald havde [b]Ove C[/b] på papiret … [b]Fredberg[/b] har i øvrigt ikke samtaler med [b]BSN[/b] omkring sine ansættelsesforhold, da han udelukkende refererer til bestyrelsen og vores direktør… altså har [b]BSN[/b] ikke adgang til de møder hvor [b]Fredberg[/b] lufter sine meninger i den sammenhæng.

Schmidt
Bruger

Det er helt sikkert BSN eller Jan C. amatører. Uanset hvad skal de to klaphatte smides på porten.

kaagaard
Bruger

Skipper. Han var træner i AGF, men fik af personlige årsager lov til at blive løst af sin kontrakt. Han havde "brug for en pause fra fodbold".
14 dage senere skrev han kontrakt med AB. Men så slap de jo også for at købe ham fri.

Han troede han kunne redde den bagefter ved at melde sig ind i AGFs fanklub. Sikke en nar.

Anonymous
Gæst
Anonymous

Uanset hvem der har travlt ved håndvasken derude er det fuldstændigt amatøragtigt og at fredberg tackler det ok udadtil er jo fint, men han må godt nok føle sig snigløbet. Nu er der brug for at stramme ballerne og vinde i morgen. Ikke alt det tøsesnak der

AGFchile
Bruger

Skipper, læs dette indlæg og du vil vide lidt mere om OC, grunden til at han stoppede kan sagtens være som Kaadgaard skriver, men mange mener det samme som artiklen, husk lige dette var fra tiden som "galehuset" der er og så noget men at man ikke ville signe med spillere som han ville have, tiden…http://www.tipsbladet.dk/content/ove-christensen-en-stor-taktiker-med-en-stor-mund

Schmidt
Bruger

Forzaagf: Enig, men hvad fanden ligner det at de som du siger snigløber en 32-årig de SELV har udpeget?! Hvad fanden sker der for de fjolser. Undskyld men nu bliver jeg sgu vred!

Guffe
Bruger

En sag som denne kan jo koste os nedrykningen, fordi det må pisse Fredberg så meget af, at denne historie er blevet lækket. Kæft nogle amatører. Igen og igen kan de ikke holde de interne sager internt. Der må være en som har behov for at tørre en evt nedrykning af på Fredberg…….han kunne jo bare have sagt "ja" til forslaget om Ove C. Respekt for Fredbergs måde at håndtere det på. Håber ikke det forstyrrer hans arbejde for meget, at han skal forhold sig til sådan nogle rygter i disse dage. Der er altså nogle der modarbejder "projektet" internt… Læs mere »

salling23
Bruger

Der har vel været samtaler med diverse kandidater, så oplysningerne kan lige så godt komme fra en agent

Plade
Bruger

Galehuset er tilbage. Vandrørene lækker og alle prøver at dække sig ind bag andre. Lars Fornais skyder skylden på den sportslige ledelse. BSN skyder skylden på PS, der ikke ville have hans udvalg af angribere, spillerne skyder skylden på træneren og hinanden. Så er vi ved at være tilbage igen.

Ceres
Bruger

[quote][b]Schmidt[/b] Det er helt sikkert BSN eller Jan C. amatører. Uanset hvad skal de to klaphatte smides på porten.[/quote] Vær venlig at nærlæs artiklen, før du kommer med vilde beskyldninger… den omhandler hvad bestyrelsen fortroligt har drøftet med [b]Jesper Fredberg[/b] … [b]BSN[/b] er ikke medlem af bestyrelsen, og han har ingen beføjelser omkring trænerens kontraktforhold, så derfor er han heller ikke med til de møder med bestyrelsen hvor den slags bliver afgjort… så det ikke være [b]BSN[/b] som har lækket den her historie, med mindre at [b]Fredberg[/b] efterfølgende har fortalt ham, hvad der er sket på mødet…. men der er… Læs mere »

don marisco
Bruger

Ceres@
Dit forsvar af BSN er altså for meget.

Det er Jo langt fra umuligt at BSN efterfølgende er blevet informeret om Ove C for derefter at lække denne information til BT.

Ligemeget hvad så er det ufattelig amatøragtig, og bekræfter bare min vurdering af at hele dynen skal på porten.

Ceres
Bruger

[quote][b]don marisco[/b]

Ceres@
Dit forsvar af BSN er altså for meget. [/quote]

Tværtimod, [b]BSN[/b] bliver jo udsat for komplet grundløse beskyldniger uden nogen som helst form for baggrundsviden, så derfor bliver jeg altså også nød til at påpege, at han slet ikke har været med til de her bestyrelsesmøder, eller til møder med [b]Fredberg[/b] omkring hans kontraktforhold, som den her sag jo omhandler.. Der er intet seriøst grundlag for at tro, at [b]BSN[/b] skulle have lækket oplysniger fra et møde han ikke selv har deltaget i …
.

Phister Loysauce
Bruger

@Ceres: Hvorfra ved du, at BSN ikke har været inddraget i overvejelserne om at hyre Ove C? Ansættelsen af Ola By Rise og Bent Kock Nielsen skete jo "i tæt dialog med cheftræner Jesper Fredberg og sportschef Brian Steen Nielsen", så hvorfor skulle BSN ikke også have været inde over, da man snakkede Ove C. Det er da ret nærliggende at antage. Så længe du blot "er nødt til at påpege", at han ikke var med uden at dokumentere det, vil jeg gå ud fra, at han var med (uden dermed at have sagt, at det var ham, der lækkede).… Læs mere »

don marisco
Bruger

Ceres@ Beklager men det er naivt at tro at BSN ikke er inde over sådanne møder. Han tager med garanti også del I beslutningerne. Og Nu!!!!! Jeg tror bare ikke at BSN er enig i beslutningen og foretrak Ove C. Jan C har ikke den fornødne viden om hvad dette indebærer, men da JF melder klart ud om at Han ikke vil have Ove C som assistent, vælger JC at beholde JF og finde en anden løsning. JC mener at det vil give for meget uro med endnu en "træner-fyring" BSN, som ikke har fået sin vijle med Ove C… Læs mere »

Masada
Bruger

@don marisco –Dog kan jeg sagtens se at BSN ikke fik sin vijle og derfor gik til pressen.– hvorfor skulle BSN dog gøre det ?? hvor har du/i det fra at BSN går til pressen når han ikke får sin vilje!! (reelt spørgsmål)

Stev
Bruger

Come on, det er BT, det har ikke en skid på sig!

Tactic33
Bruger

Som en klog mand engang udtalte:Bare fordi det står i formiddagsbladende, behøves det jo ikke være rigtigt. De skal jo bare have en historie om AGF, og når de ikke vil udtale sig til pressen med dumme kommentarer mere, ja så kan man jo finde en anden løsning

Spinner
Bruger

Kan da ikke forstille mig, at en mand som BSN ville være noget som helst som ville være skadeligt for GF!

Han er ganske sikkert en af de få, der sover dårligt, hvis AGF klarer dig ringe!!

Benny F
Bruger

Ceres,

Først anklager du bestyrelsen for at lække oplysninger til pressen. Så kritisere du "komplet grundløse beskyldninger uden nogen som helst baggrundsviden" mod BSN.

Jeg har opgivet at slå en revne i din bedrevidende attitude, der så vidt jeg kan se er fuldstændigt uden hold i andet end, at du åbenbart bruger størstedelen af dine vågne timer på at kloge dig om AGF. Men kan du på nogen måde selv få øje på selvmodsigelsen i dine egne kommentarer?

Ceres
Bruger

[quote][b]Phister Loysauce[/b] @Ceres: Hvorfra ved du, at BSN ikke har været inddraget i overvejelserne om at hyre Ove C? Ansættelsen af Ola By Rise og Bent Kock Nielsen skete jo "i tæt dialog med cheftræner Jesper Fredberg og sportschef Brian Steen Nielsen", så hvorfor skulle BSN ikke også have været inde over, da man snakkede Ove C. Det er da ret nærliggende at antage. Så længe du blot "er nødt til at påpege", at han ikke var med uden at dokumentere det, vil jeg gå ud fra, at han var med.[/quote] hvor skriver jeg, at [b]BSN[/b] ikke er blevet spurgt… Læs mere »

don marisco
Bruger

don marisco d. 04. May 2014 – 09:56 Masada@ gennem mit arbejde som coach og team building laver jeg ofte en profilanalyse. Tager vi dette eksempel, så formoder jeg at max 4 personer er involveret i beslutningen. JC, JF, BSN og Lars F. Jeg synes at BSN ved flere lejligheder har brugt pressen/medierne til at sætte sig selv over klubben. Små udtalelser og ofte ting som ikke bliver sagt. Et eksempel var "fodbold med Horup", hvor BSN ikke ville bekræfte om PS ville være træner efter vinterpausen. Her havde den profesionelle kommentar været "JA", I stedet for at sige "det… Læs mere »

Ceres
Bruger

[quote][b]don marisco[/b] Masada@ gennem mit arbejde som coach og team building laver jeg ofte en profilanalyse. Tager vi dette eksempel, så formoder jeg at max 4 personer er involveret i beslutningen. JC, JF, BSN og Lars F.[/quote] Det har været klart og tydeligt belyst i medierne, at træneren [u]ikke[/u] refererer til [b]BSN[/b] men udelukkende til bestyrelsen og direktøren… [b]BSN[/b] har selv udtalt, at han ikke var klar over, at [b]PS[/b] var blevet fyret, før han efterfølgende fik besked per telefon, hvilket også giver et godt indblik i hvor lidt indflydelse [b]BSN[/b] har omkring trænerspørgsmål … han er ikke med til… Læs mere »

Masada
Bruger

@don marisco tak for svaret, jeg kan sagtens huske FM Horup og ja det slog mig som en anelse pinligt for BSN, men jeg tror/håber ikke at det forholder sig sådan (ang. BSN/pressen)

don marisco
Bruger

Ceres@ jeg er overbevist om at BSN IKKE er den nikkedukke som du snakker om.

Jeg er sikker på at Han internt kæmper sin kamp for at blive hørt.

Benny F
Bruger

Don Marisco,

Selvfølgelig er BSN ikke en nikkedukke i Aarhus Elite. Han er en nøglemedarbejder i organisationen og har naturligvis et stort ord at skulle have sagt i forhold til det sportslige i AGF. Men ligesom alle andre medarbejdere i ledelsen er han selvfølgelig underlagt de beslutninger, der træffes af bestyrelsen. Sådan er det jo i alle virksomheder. Hvis man påstår noget andet, har man enten en anden dagsorden, eller også ved man ikke ret meget om virksomheder.

Ceres
Bruger

[quote][b]don marisco[/b] Ceres@ jeg er overbevist om at BSN IKKE er den nikkedukke som du snakker om.[/quote] Hvor var [b]BSN[/b] da [b]OP[/b] blev fyret og [b]ER[/b] ansat ? … iføge ham selv var han på ferie, og rygterne dengang sagde, at han var uening i bestyrelsens beslutning. I følge medierne, anbefalede [b]BSN[/b] en fyring af [b]PS[/b] i vinterpausen, hvilket blev overhørt af bestyrelsen, og hvor var [b]BSN[/b] da [b]PS[/b] lang on længe blev fyret ? … ifølge ham selv, fik han først efterfølgende besked om fyringen per telefon … men du mener altså alligevel, at [b]BSN[/b] har stor indflydelse på… Læs mere »

don marisco
Bruger

Ceres skrev: "Hvor var BSN da OP blev fyret og ER ansat ? … iføge ham selv var han på ferie, og rygterne dengang sagde, at han var uening i bestyrelsens beslutning." Beslutningen om at fyre OP er helt sikkert ikke noget der er taget over en kop kaffe mandag morgen. Jeg er helt overbevist om at beslutningen var laenge under vejs,og at BSN har haft sin andel i beslutningen. At han saa er taget paa ferie naar beslutningen bliver offentliggjort er bare en daarlig forklaring. Ceres Skrev: "I følge medierne, anbefalede BSN en fyring af PS i vinterpausen, hvilket… Læs mere »

don marisco
Bruger

Benny F skrev: "Men ligesom alle andre medarbejdere i ledelsen er han selvfølgelig underlagt de beslutninger, der træffes af bestyrelsen. Sådan er det jo i alle virksomheder. Hvis man påstår noget andet, har man enten en anden dagsorden, eller også ved man ikke ret meget om virksomheder." Svar: Jeg er fuldstaendig enig. AGF er bare ikke en virksomhed a la Dansk Supermarked. Vandroererne taler ikke i "normale" virksomheder. AGF er hver dag i medierne og nye historier skal sendes ud. Alle personale sager i AGF er i nyhederne dagen efter (eller samme dag) og Flere medarbejdere har konstant kontakt til… Læs mere »