Arthur Sorin vil gerne blive i Aarhus

8

AGFfodbold.dk har i dag bragt et længere interview med AGF’s franske forsvarsspiller Arthur Sorin.

Arthur Sorin blev købt da Ove Pedersen styrede tropperne. Han blev fyret og erstattet med Erik Rasmussen der ikke så det store potentiale i den tidligere Kalmar FF spiller og derfor blev Arthur Sorin udlejet. Han blev ikke en stor succes i Franske Caen grundet skader og nåede kun at spille to kampe.
Han kom så tilbage igen og der var AGF rykket ned i 1. division og erstattet Erik Rasmussen med Peter Sørensen. I starten gik det okay for Arthur Sorin, der dog måtte give sin plads til Jerry Lucena.

”Ja, i begyndelsen af sæsonen gik det jo fint. Jeg var med på holdet i de første kampe, men så røg jeg ud på bænken. Det var jeg selvfølgelig skuffet over, men sådan er fodbold jo. Peter Sørensen fortalte mig, at han ikke var tilfreds med mine afleveringer frem ad banen til midtbanen og angriberne”, udtaler Arhur Sorin Til AGFfodbold.dk

Inden han kom til AGF vandt han mesterskabet i den bedste svenske række med Kalmar FF og var en af de bedste højre backs i ligaen. Det er dog ikke højre backen som Peter Sørensen bruger Arthur Sorin på, men derimod i midterforsvaret. Det er en plads, franskmanden finder sig godt tilpas i på trods af, at det er længe siden, han sidst spillede den position.

”Jeg har det fint med at spille midterforsvarer. Da jeg var ungdomsspiller, spillede jeg oftest på den position. Så det var ikke helt nyt for mig, selv om det er længe siden, jeg sidst har spillet der”, udtaler Sorin til AGFfodbold.dk

Indtil videre har Arthur Sorin spillet 25 kampe for AGF, men han håber, at det kan blive til mange flere og han er sådan set ligeglad med hvilken position på banen han spiller.

”Jeg vil ikke sige, at jeg foretrækker den ene position frem for den anden. Hvis jeg spiller, så er det fint med mig”, udtaler franskmanden til AGFfodbold.dk

Hvis det skulle ende med at blive til mere spilletid for den 25-årige forsvarsspiller, så kunne han godt tænke sig at blive i klubben.

”Jeg har halvandet år tilbage af min kontrakt, og hvis jeg spiller, så vil jeg meget gerne blive her. Jeg kan godt lide klubben og holder meget af Århus”, slutter Arthur Sorin til AGFfodbold.dk

Læs hele interviewet på AGFfodbold.dk

Få notifikation
Notifikation ved
8 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Medgangsfan
10 år siden

[quote]”Jeg vil ikke sige, at jeg foretrækker den ene position frem for den anden. Hvis jeg spiller, så er det fint med mig, siger forsvarsspilleren, der har ført en omskiftelig tilværelse de seneste år, men nu håber for alvor at bide sig fast på AGF-mandskabet”, udtaler franskmanden til AGFfodbold.dk[/quote] Der er et eller andet galt med det afsnit der. Men man forstår meningen, det er vel det vigtigste. On topic, så er Sorin vel lige pt forrest til en plads i midten sammen med Howard. Syntes han har gjort det fint efter at han kom ind fra fløjen, og det… Læs mere »

zcml
10 år siden

Sorin ligner pt. det bedste bud på Howards makker.
Han er ikke kæmpe stor, men har andre forcer, der komplementere midterforsvaret bedre end, hvis Howard skulle spille med Kure eller Dan T.

Han ser også ud til at være kommet bedre igang ude på backen, men hans indlæg, når han kommer med frem i angreb, lader sgu meget tilbage at ønske.

alt i alt syn's jeg han virker bedst centralt, men det er da self. fint at han ved skader kan rykkes ud på backen.

Thomasblock
10 år siden

ser også sorin, som en bedre spiller end kure eller Dan. han er i hvert fald en lang bedre pasningsspiller, måske et lille minus i hovedespillet

bamsefar
10 år siden

i 1 division er han vel ok men han er ikke god nok til superligaen han er for langsom

zcml
10 år siden

Tja! Umiddelbart virkede han ikke for langsom mod FCM.
Og hvis Henze05 har ret i at han er hurtigere end både Dan T. og Kure (hvilket jeg umiddelbart er enig i), så har de da slet slet ikke noget at lave i ligaen, hvis Sorin er for langsom.