Aron Johansson: Jeg giver træneren et sværere valg

4

Aron Johansson har efterhånden fået spillet sig ind på AGF mandskabet og islændingen har vist, at han ved hvor målet står. Det gjorde han i de sidste kampe i 1. division og nu viste han det også mod OB, som AGF mødte i en træningskamp forleden.

”Jeg synes, at vi var det bedste hold I dag. Specielt I anden halvleg kontrollerede vi kampen og havde bolden mere og vi skabte flere chancer, men de havde nogle gode kontraangreb og det var også sådan de scorede deres mål, men kigger man over hele kampen, så synes jeg vi var bedst”, udtaler Aron Johansson til Kanalsport.dk og fortsætter:

”Jeg får mere tro på mig selv ved at score og jeg giver træneren et endnu svære valg, når han skal vælge hvem der starter i angrebet”, lyder det fra dagens målscorer.

Peter Sørensen havde blandede følelser i dagens kamp og havde skældt ud på div. spillere til slut, men da Aron Johansson scorede til 1-1 kort før tid, var der store smil at spore hos cheftræneren, men det er sådan fodbold er, lyder det fra islændingen

”Det er sådan fodbold er, man kan skifte fra at være sur til at være glad på få sekunder”, udtaler Aron Johansson til Kanalsport.dk

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
augustgad
10 år siden

Det hedder "et sværere valg"

Beikes
10 år siden

Endnu sværere.

zcml
10 år siden

Jeg mener stadig at han er et godt stykke fra startopstillingen, men hvis han allerede nu er klar til at være fast på bænken, eller kunne bruges i tilfælde af skader, så er jeg glad.
Og fortsætter han med at klø på og udvikle sig, så skal hans tid i start-11'eren nok komme.

Samuel
10 år siden

Han har hvad der skal til. Hurtig, og farlig foran målet. Jeg forventer mig meget af ham! Han mangler blot noget fysik, men det skal nok komme.