Arnason til morethanaclub: Efter klokken 16.00

14

Morethanaclub.dk har netop været i kontakt med Kari Arnason. Men den islandske midtbanespiller har fået mundkurv på, og må ikke udtale sig før efter klokken 16.00.

– Jeg kan ikke rigtig sige noget før efter klokken 16.00, siger den islandske midtbanespiller til morethanaclub.dk

Som allerede skrevet herpå siden, så skifter Kari Arnason til Esbjerg og den officielle udmelding kommer i eftermiddag.

Få notifikation
Notifikation ved
14 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Drukbumsen
12 år siden

Noooo! :'(

Simon G
12 år siden

Det er vel fair nok. Kari A du vil blive savnet! :k

Costanza
12 år siden

Det er stiktosset, det her.

hamtaroagf
12 år siden

Tak for arbejdet kari. Benny og Gjesing skal nok kunne udfylde plasen ved siden af lucena med kasper povlsen som backup .. Kan sagtens forstå salget

K-man
12 år siden

Kan kun se det som et tegn på, at salget/lejeaftalen skal bane vejen for en ny angriber.

Så Pimpong er vel et godt bud!

baydk
12 år siden

Je det ligner en tanke : kl 16 offentliggøres det at Kari udlejes til Efb og PingPong lejes i Olso United (eller hvor han nu spiller deroppe) for det næste halve år[think]

Ulle
12 år siden

:(:(:(:(:(

Jeg er bange for at kommer til at mangle noget fysik på midten nu. Gjesing og Povlsen har gjort det skide godt men kari i topform er efter min mening den bedste defensive midt vi har/havde.

Hvad har bsn/er så i ærmet. Der giver jo plads til en ny signing.

Good luck Kari.

fan af de hviie
12 år siden

Fint – det dufter af at Benny F er på vej tilbage.

nlg
nlg
12 år siden

Hvad sker der ????????????????????????????? Det kan godt være at Gjesing gør det godt, men Arnasons kvaliteter på den defensive midtbane er en mangelvare i dansk fodbold. KATASTROFE hvis det er sandt.

LL86
12 år siden

Det er på ingen måde en katastrofe. Forstå mig ret, Kari er en okay spiller, men jeg mener sagtens at Gjesing kan dække hans plads, og Feilhaber er på vej tilbage fra en skade. Realiteten er jo at vi har for mange centrale midtbanespillere.

GF i Suppen
12 år siden

Det er mega ærgeligt… Er lidt bange for at vi kommer til at skifte for meget ud her til starten… Nu hvor Dioh er ude skal vi måske finde en ny mand i angrebet.. Plus vi nu vi nu er uden Karì.. ham som styrede meget af midten.. Der får vi en ny mand. Benny… og i forsvaret har vi også 2 nye… Det vil sige at mange af kræfterne fra det hold vi sluttede er byttet ud med nogle nye… det er selfølgelig godt.. men de halvdelen kender ikke hinandens spille stil særlig godt… Tror det kan blive et… Læs mere »

ZelDa
12 år siden

Jeg kan bare ikke forholde mig til at folk herinde ser lucena og gjesing som bedre spillere ? og hvis det er offensive kvaliteter i søger så kommer det ikke fra de to 😐

2006
12 år siden

Hvad fanden har BSN lige gang i….

Slettet - ceres33
12 år siden

[think] er i chok
. håber at bsn har en god plan:k