Anthony J: Vil gøre alt for at vinde

3
agf.dk

AGF kunne i går præsentere Anthony J. Soares som ny forsvarsspiller.

Anthony J. Soares som kommer fra norsk fodbold beskriver sig selv som en vindertype, som gør alt for at hente 3 point i hver eneste kamp.

”Hvad angår spillestil, handler det for mig om at vinde. Og jeg gør, hvad jeg skal for at vinde. Nogle gange er det grimt, andre gange er det smukt, det gør egentlig ikke noget. De hold, jeg har spillet på, har som regel rykket sig og er blevet bedre”, udtaler Anthony J. Soares til Stiften.dk og fortsætter:

”Jeg giver alt derude (på banen, red.) og vil kæmpe hver eneste kamp. Det er min styrke. Jeg giver aldrig op. Jeg elsker at vinde, men det er vel sådan, alle professionelle sportsudøvere har det. ”

Anthony J. Soares har skrevet kontrakt med AGF indtil sommeren 2018.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
MC
MC
7 år siden

That’s the spirit. Men nej det er ikke alle professionelle spillere der har det sådan, eller sådan set det i hvert fald ikke ud.

Alpo
7 år siden

Er det ikke den typiske kommentarer, fra enhver ny spiller, der kommer til en ny klub?

Arctic
7 år siden

Velkommen til Anthony. Ud fra de klip på youtube man har klippet sammen fra kampene, ser det ud til, at han ligner Elez med de lange præcise afleveringer og god teknik med bolden. Men jeg håber AJA snart kan tage det næste skridt fra marginalspiller og gardering til fast mand. Det er nu toget kører i AGF og hvis AJA skal videre til næste niveau som fodboldspiller, så er det nu han skal med. Han har alle de kvaliteter det passer til AGF med sin gode indstilling og vilje, den plads ved siden af Backman kan sagtens blive hans, men… Læs mere »