Ankersen ærger sig, David Nielsen er rasende mens Amini er tilfreds

4
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©
Det var en følelsespræget søndagskamp, da AGF tog i mod FC Nordsjælland i sæsonens første hjemmekamp.

Der var lagt op til en fodboldfest i sand verdenklasse, da tusindevis af hvidklædte AGF-fans oplyste Stadion Alé i en fællesmarch mod sæsonens første fodboldfest på Ceres Park.

Festen fik dog en uheldig start da gæsterne bragte sig på 0-1, men en udlignning af Jakob Ankersen gav AGF ét enkelt point i sæsonens anden kamp.

Det har medbragt et par blandende udmeldninger efter kampens ende, hvor AGF desuden blev snydt for et klokkeklart straffespark. For David Nielsen føler sig snydt, målscoreren føler han skulle have afgjort kampen mens midtbaneslideren Amini mener, at resultatet var helt fair.

Læs også: Kampreferat fra AGF – FC Nordsjælland

David Nielsen føler sig bortdømt

Viktor Nelson fra FC Nordsjælland fjerner Kasper Junker i feltet, men fløjten undlader at markere straffespark – og så var hele Århus oppe i det røde felt, cheftræneren med.

David Nielsen udviste tydelige frustationer både under og efter kampen over det manglende straffespark, og den kære cheftræner følte sig godt og grundigt snydt:

– Der var klokkeklart straffespark. Det tror jeg, hele stadion kunne se. Det er ikke bare noget, jeg siger, fordi jeg er AGF-træner, for dommeren fik endda hjælp af en linjedommer, der sagde, der var straffespark. Det valgte dommeren så at overhøre. Jeg mener, vi blev bortdømt i den situation, lød det fra David Nielsen.

Jakob Ankersen føler han skyldte endnu et mål

Den hurtige kantspiller har haft en havlrodet tid i AGF. Selvom spillet har været fint, har Ankersen flyttet rundt på forskellige pladser, og endnu ikke fundet fodfæste. Nu spiller han en form for wing, og blev altså sæsonens første målscorer – yderst acceptabelt indsats af Ankersen, men alligevel ærger han sig over egen præstation:

Læs også: Karakterblad fra pointsdeling i første hjemmekamp

Efter opgøret ærgrede de mange brændte chancer også hjemmeholdets nummer syv:

– Jeg opsøgte chancerne, og jeg var dygtig til at bringe mig selv i de situationer, som kan give mål. Det er selvfølgelig ærgerligt, at jeg ikke scorede et mål mere, siger Jakob Ankersen.

Amini tilfreds med pointsdeling

Amini er tilbage efter en skadesperiode, og vi har savnet ham. Midtbanemanden var tilfreds med resultatet, og han ser nu frem mod næste rundes kamp mod Vejle.

– Det var en svær kamp. Nordsjælland er et godt hold. De blev treer sidste år, og de spiller europæiske kampe nu, så de er et godt hold. Vi arbejdede meget hårdt, og til sidst fik vi det ene point. Nu skal vi fortsætte herfra.

– Jeg synes, det var et fair resultat. Måske skulle vi have haft et straffespark, men det er en del af fodbold. Vi tager det ene point og ser frem mod næste uge, fortæller Amini.

#KSDH

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
habo95
Bruger

Forstår fint DN og Junker, der var straffer! DN’s “raseri” gælder vel også indsatsen i egne rækker! Flere af spillerne syntes stadig at have efterveerne i hoved og ben efter sommerferiens sangria m.m. Finder dog at holdet afsluttede kampen fint, og at sejren kun lå sekunder efter slutfløjtet.

zcml
Bruger

Set over hele kampen var uafgjort nok fortjent, for vi var dæl’me spillet i bund i store dele af 1. halvleg, men når man har flere gode chancer for at tage sejren til sidst, så er det svært ikke at være skuffet.
Og netop målt på chancer havde en sejr ikke været ufortjent. Vi havde 6 afslutninger på mål, og 6 ved siden af. FCN havde kun 2 på mål, men 8 ved siden af.

chilli
Bruger

Min reaktion på det manglende straffe var “Nåå, ok”. Jeg syntes det efterhånden er en trend fra dommerstanden, at “man” ikke skal være den dommer der hjælper AGF på nogen måder. Havde det været FCK eller BIF så var det klart fløjet straks.

Det positive fra kampen må være, at vi ikke behøver frygte noget hold i år. Vi er godt med i kampen, og har mulighederne. Men mangler blot lidt mere koldblodighed.

Defensiven så dog lidt vaklende ud, specielt i 1. halvleg.

bacher
Bruger

Kan vi også få gang i mere talentudvikling som FCN? Det halter fortsat.