Angriber prøvetræner i AGF

13
Fotograf: Jesper Zacho

I Superligatruppen vælter AGF ikke ligefrem med angriber, og det hjælper slet ikke på det, når Morten “Duncan” Rasmussen eller andre er skadet. Nu deltager en ung angriber fra Sierre Leone så på prøvetræning, hvor han skal se, om han kan tilspille sig en kontrakt med AGF.

Der er taler om den 19-årige Mustapha Bundu, der i de kommende dage vil deltage med førsteholdets træning. Angriberen er opvokset i Sierre Leone, men har opholdt sig i England, hvor han bl.a. har studeret og spillet for Hereford FC.

På billedet hos AGF.dk, ser han ud til at være en ganske stor og fysisk stærk angriber.

Få notifikation
Notifikation ved
13 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Simon G
7 år siden

Han er wing ikke angriber

Ceres
7 år siden

En ung interessant og talentfuld spiler, som er blevet fanget i de engelske fodbold-visumregler, hvilket har gjort at han ikke har kunnet få lov til at spille som professionel, og dermed nu er uinteressant for engelske klubber … Et lille citat fra han tidligere træner i Newquay, Sash Wheatman : “I’ve honestly seen nothing like it in my life,” he said. “He’s the best player I’ve had the privilege of watching at this level of football. It was like bringing on Ronaldo or Gareth Bale – he was streets ahead.” Even if he does not achieve the heights of Ronaldo… Læs mere »

AltidHvid
7 år siden
Reply to  Ceres

Skønt at læse et indlæg fra dig igen, Ceres!

Agger
7 år siden

Tjah. JA har haft god succes med Sierra Leone (de to Bangurabrødre, der begge blev både sportslige og økonomiske succeser for AIK), så det er da spændende 🙂

gffan17
7 år siden

Har aldrig været fan af prøvespillere, syntes sjældent de er den store succes.
Hereford spiller i den 7. bedste række i England.. Er det overhoved professionel fodbold?
Men vi har brug for bredde i angrebet og det behøver ikke nødvendigvis at være en profil vi henter.
Men er skeptisk

Superskurk
7 år siden
Reply to  gffan17

Devdariani var prøvespiller – var han ikke blevet ramt af utallige skader, så var han blevet en succes.. Så jeg kan tælle til én prøvespiller der nogenlunde blev en succes, uden at det endte som succes dog

Thomas K
7 år siden
Reply to  gffan17

Der er fordele og ulemper.

Aron Johanson var prøvespiller, som AGF endte med at skrive kontrakt med og senere solgte. Så man på hans CV var han som udgangspunkt ikke på et niveau, der skulle være attraktivt, men det viste sig at være en succes.

Omvendt havde f.eks. Gaël Ondoua umiddelbart et spændende CV, men viste sig at være for dårlig.

grind88
7 år siden

Hvor er det vildt, Devdariani var i klubben i syv år. Han spillede 105 kampe. Det svarer til, at han spillede i 3 ud af 7 sæsoner. Vanvid, at vi beholdt ham i så mange år.

Snow
7 år siden
Reply to  grind88

Det var vel pågrund af hans kæmpe potentiale, der dog vidste sig desværre ikke at være nok!

Bobbe78
7 år siden
Reply to  grind88

enig….

Heeman
7 år siden

Den nye Mohamed Kallon!

erling1956
7 år siden

Se sådan på det, hvis Glenn Riddersholm siger god for ham, er det fordi der noget at bygge videre på. Glem ikke at FCM netop gjorde brug af udviklings spillere fra dette område via deres fodbold akademi.

Lyder spændende, og er formentlig billig, fordi der ingen kontrakt er på ham. (sådan læser jeg det)

Howard
7 år siden

Til gengæld var Dev et af de største talenter vi har haft. Nok derfor vi beholdte ham. Bare trist at kroppen ikke kunne holde til det.