Anders Kure til Mtac: Forhåbentlig ingen skader, så jeg kan komme i topform

2

Der var ikke mange, der havdes spået, at AGF ville ligge på en delt fjerdeplads ved vinterpausen, da sæsonen gik i gang. Om ikke andet, er det altså tilfældet og der er kun et point op til de sjove europæiske pladser.

Vi talte med AGF’s forsvarsspiller Anders Kure og han er meget glad for, at være en del af det AGF mandskab.

”Som du siger, har vi spillet et rigtig flot efterår og hentet flere point, end hvad mange havde forventet, og det er jeg fantastisk glad for at have været en del af”, udtaler Anders Kure til Morethanaclub.dk.

Personligt startede sæson ikke godt ud for Anders Kure, der var ramt af skader i sin akillessene. Han kom dog over sin skade og fik en del spilletid sidst på sæsonen. Han håber ligeledes, at skaderne nu er ved at være forbi og at han sammen med resten af holdet, kan få en god sæson.

”Jeg er også glad for, at jeg personligt fik sluttet godt af, og spillede nogle gode kampe, hvor jeg fysisk også følte mig godt tilpas. Det giver mig mod på en god lang opstart, hvor jeg forhåbentlig uden skadesafbræk kan komme i topform til foråret og få styrket min akillessene, så jeg ikke skal have flere problemer med den.
Hvis det lykkes, er jeg overbevist om, at jeg kan få et rigtig godt forår sammen med resten af holdet”, slutter Anders Kure til Morethanaclub.dk

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
vieri
12 år siden

Jeg håber virkelig at Kure og alle vores andre spillere kan holde sig skadesfri , men med vores skadeshistorik på Fredensvang in mente er det vist ønsketænkning 🙂 .

Utzon
12 år siden

Jeg synes faktisk at Kure har grebet chancen hver eneste gang, han har fået den. Håber at han fortsætter de takter i foråret 🙂