Anders Kure: Rent personligt var det ikke noget godt år

2

Selvom det ikke hed Superliga sidste år, så havde AGF en rigtig god sæson. Blot to nederlag blev det til og ingen af dem var på hjemmebane.

Anders Kure der til tider har været fortrukket i forsvaret, havde personligt ikke en god sæson sidste år, da skader og andre forsvarsspillere holdte ham ude af truppen.

”Rent personligt var det ikke noget godt år. Efteråret var egentlig udmærket, men i foråret spiller jeg 5 minutter og halvanden reserveholdskamp. Så det var ikke specielt sjovt”, udtaler Anders Kure til AGFfan.dk

Dan Thomassen fik sin kontrakt ophævet og det betød en konkurrent mindre til Anders Kure. Men der gik ikke mere end en dag, også havde AGF fundet en ny erstatning, der nu gør det svære for Anders Kure, at komme på holdet. Men den unge blonde forsvarsspiller tager ikke konkurrencen så tungt, da han i årenes løb har haft mange forskellige konkurrenter.

”Nu har jeg været her i mange år, og jeg har ikke engang tal på hvor mange forskellige konkurrenter jeg har haft. Men lige meget hvad ender det altid med, at jeg får spilletid” slutter Anders Kure til AGFfan.dk

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
zcml
9 år siden

Tja, han har mistet én konkurrent, og fået 2 nye, som tingene ser ud nu.

Howard og Håland må formodes at blive de foretrukne. Så Kure må bare vise at han skal være 3. valg (eller i hvert fald reserve for Howard, hvis PS foretrækker at ha' en spillende midterforsvarer). Og så self. holde sig fri for skader.

Steen6372
9 år siden

Alle vores midterforsvarere plejer at komme i kamp i løbet af en sæson. Kunne dog være fantastisk, hvis Håland og Howard kunne blive stabile i år. Kure må kæmpe med Sorin og Anders Nielsen om den næste plads, hvis en af dem ikke smutter.