Anders Kure: Kigger kun på egne kampe

1

AGF er i dyb krise, og der skal et mindre mirakel til for at redde århusianerne, der ligger til nedrykning med tre kampe tilbage.

For at klare overlevelse, skal hold som SønderjyskE, Viborg og FCV tabe point. Viceanfører Anders Kure kigger dog ikke på de andre holds kampe, men fokuserer i stedet kun på AGFs egne resterende kampe, hvoraf mindst to skal vindes.

– Vi er nødt til at nulstille alt. Vi skal komme ud til kampen torsdag og forsøge at glemme, at vi har tabt otte kampe i streg. Det skal vi abstrahere fra. Alt det, der er sket, det kan vi ikke gøre så meget ved nu, og vi har stadig muligheden for at redde os, selvom det ser svært ud, så vi kan ikke gøre andet end at kigge frem, siger Anders Kure til Aarhus Stiftstidende.

– Vi skal koncentrere os om os selv. Jeg er for lang tid siden holdt op med at kigge på, hvem der skal møde hvem, for det er alligevel ikke til at regne med så meget i den her Superliga. Hvis ikke vi kan vinde vores egne kampe, så kan det sådan set være ligegyldigt, hvem de andre bundhold skal møde. Det er jo os, der skal op og hente dem.

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Uglegylp
8 år siden

Når nu der skal et mindre mirakel til, så kunne det være et grineren mediestunt, hvis hele truppen fik lidt at drikke ved en af Hellig-Niels' kilder.