Ammitzbøll åben for udlejning : Jeg er stadig meget glad for at være i AGF

1

Den unge Alexander Ammitzbøll har haft svært ved spilletid i denne sæson, hvor det kun er blevet til tre Superliga-kampe og to pokalkampe. Ammitzbøll ser muligheder i at blive udlejet, men fastholder at han stadig er glad for at være i AGF.

Kontrakten udløber i 2021 for Alexander Ammitzbøll, og selvom spilletiden ikke har været det samme som i sidste sæson, holder han fast i at blive i AGF, men er åben for en udlejning.

“Fordelen ved at være her er jo, at jeg lærer utrolig meget af de spillere, jeg spiller sammen med, og at jeg hele tiden skal være på toppen for at gøre mig til. Jeg skal være klar hele tiden, og træningen og faciliteterne er virkelig gode. Men det er jo klart, at jeg selvfølgelig gerne ville spille flere kampe, og i min optik er der alt for få kampe i reserveligaen. Men jeg er stadig meget glad for at være i AGF” Udtaler Alexander Ammitzbøll til Aarhus Stiftstidende.

AGFs angreb har primært bestået af Patrick Mortensen i 19/20 sæsonen, og har skader eller karantæner stået i vejen for det, har det været Nicklas Helenius som har taget tjansen i angrebet. Ammitzbøll er dog stadig fortrøstningsfuld, og vil gerne forsøge at spille sig ind i varmen igen i AGF truppen.

“Mit mål for foråret er, at jeg i første omgang skal forsøge at spille mig ind i varmen igen, så jeg kan komme med i truppen og få indhop. Det er klart, at det er nogle rigtig dygtige angribere, der er foran mig, men jeg kan lære rigtig meget af dem og deres forskellige måder at spille på”

Ammitzbøll tilføjer dog at samtaler om en udlejning endnu ikke er blevet bragt op, eller blevet kigget på endnu.

“En lejeaftale kunne være muligt og interessant, hvor jeg kunne blive fast mand og udvikle mig med mere spilletid, men det er ikke noget, vi har kigget på.”

Alexander Ammitzbøll har indtil videre spillet 13 superligakampe for AGF og har scoret 3 mål.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Leone
Bruger

Han er fremtiden, så lej ham ud og forlæng i samme øjemed.