Alexander Juel forlænger med AGF

Skrevet den 2. juli 2017 - 17:42 af

I pausen i dagens træningskamp mellem AGF og Hobro blev det offentliggjort at Alexander Juel Andersen og AGF efter længere tids kontraktforhandlinger er blevet enige om at fortsætte samarbejdet i endnu en sæson.

Dermed kan Alexander Juel Andersen gøre sig klar til sin 5 sæson i AGF og han er dermed den spiller der har været næst længst tid i klubben i denne omgang. Kun Steffen Rasmussen har været der længere.

Med forlængelsen med Juel kan AGF sætte endnu et flueben ud for truppens sammensætning, nemlig ud for højre back og midterforsvaret. Ligesom Juel også kan spille på midtbanen.

“Jeg er glad for forlængelsen, og jeg glæder mig over fortsat at være en del af AGF. Nu ser jeg frem til at blive skadesfri og helt klar, når den nye sæson starter. Jeg er rigtig glad for at være i klubben og ikke mindst for at spille under cheftræner Glen Riddersholm, der har været en stor faktor i min forlængelse. Glen tror på mig som spiller, og jeg tror, at jeg kan udvikle mig endnu mere som spiller under ham. Så det er skønt, at det nu er kommet på plads”, siger Alexander Juel Andersen til AGF.dk

Alexander Juel Andersen har foreløbigt spillet 111 kampe og scoret 7 mål for AGF siden han startede i klubben i sommeren 2013.

Kommentarer

  1. Dino sidder på højre back pladsen lige nu, men han skal ikke slække ret meget på det, for en AJA i form vil puste ham gevaldigt i nakken!

   Pt. er AJA kun backup, hvorfor han nok også kun fik et års forlængelse, men ikke en uvæsentlig en af slagsen.
   Som sagt har vi en fuldgod erstatning til backen, hvis det skulle blive nødvendigt. Og så råder vi nu også over 4 habile midterforsvarer, hvilket al erfaring siger, at vi vil få brug for. Vi har godt nok 5 med Rask, men ham tror jeg ikke vi skal forvente at se så meget til; lader til at han er blevet ramt af AGF-sygdommen/forbandelsen. Hvis vi er heldig får vi ham at se til foråret, men jeg har mere eller mindre afskrevet ham 🙁

   Hausner er næppe klar til at blive “kastet for løverne”, men kan få muligheden på bænken i tilfælde af skader. I øvrigt synes jeg han lader til at være for klejn af en midterforsvarer at være, hvis stats på agf.dk stadig passer, men han er self. kun 17 år, så fysikken kan nå at blive bedre.

   Djamal håber jeg stadig på bliver solgt, men under alle omstændigheder kan han næppe kaldes en habil centerforsvarer vi kan satse på, hvis det bliver nødvendigt.

Skriv et svar