Alexander Juel Andersen: Jeg når ikke at blive klar til træning i år

Skrevet den 16. november 2017 - 13:08 af
Fotograf: Jesper Zacho

I sommerens transfervindue kunne det meget vel være blevet til et farvel til altmuligmanden, Alexander Juel Andersen, der havde kontraktudløb. AGF valgte dog at forlænge med den skadede forsvarsspiller, der forventede at være tilbage kort efter forlængelsen.

Dette var også tilfældet, men i sin iver på at vende tilbage, pådrog Alexander Juel Andersen sig i stedet en skade i lysken, og den er han stadig ikke kommet sig over. Udsigterne er ikke gode, og forsvarsspilleren kommer end ikke til at træne i resten af 2017.

“Den seneste måned har jeg vidst, at det ville blive svært at nå noget i efteråret. Jeg ville blive glad, hvis jeg bare kunne nå at blive klar til at træne. Men det bliver jeg ikke”, udtaler Alexander Juel Andersen til Jyllands-Posten.

Alexander Juel Andersen fik forlænget sin kontrakt med et år, og hans kontrakt udløber derfor til sommer 2018. Der er dog ikke meget der tyder på, at AGF får særlig meget spilletid ud af forsvarsspilleren før der igen skal tages en beslutning om, hvorvidt kontrakten skal forlænges eller ej.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Klassisk AGF. Det er simpelthen så elendigt arbejde af såvel den sportslige som medicinske stab. AGF har ganske enkelt ikke råd til at binde midler i spillerne som man på den måde er usikre på.

  Ren Emil Nielsen om igen.

 2. @Norden. Enig.
  Det er ikke første gang, og nok heller ikke sidste gang, at AGF har tegnet /forlænget med en “invalid”. Det betyder ikke noget. Vi har penge nok og er sportsligt toptunet med en meget flot 12 plads i ligaen.
  Husk der er kun 8 point op til målsætningen, og vi skal kun passere 6 andre hold.

  1. Nu er det jo ikke fordi AJA har haft den helt vilde skadeshistorik, men den seneste har bare været lang og træls.
   Det er dog typisk AGF at comebacket bliver forceret med en ny lang skade til følge.
   Tror stadig han kan komme tilbage, og på niveau (om det så bliver i denne sæson er en anden sag), men det er da træls at vi atter må undvære en, helt sikkert dyr, spiller i lang tid igen.
   Og ekstra træls, når jeg hele tiden har foretrukket ham fremfor Dino!

 3. Så står man igen med en spiller der har fået glasben i AGF! Med ham her, han har jo haft længere varende skader før , og alligevel tegner man gudhjælpene en 1-årig kontrakt med ham. Det er simpelthen pinligt og ikke første gang man har gjort det. Man ved snart ikke om skal grine eller græde af den klub !

 4. AJA har da generelt ikke været rigtig meget skadet i sin lange tid i klubben, så slap nu lige lidt af. Hvius I kigger på alle andre klubber, har de også skadede og langtidsskadede spillere. Det er ikke enestående i AGF, selvom I nogle gange får det til at lyde som om de andre klubber aldrig køber spillere der bliver skadede.

 5. Ser man bort fra den nuværende møgsituation omkring AJA, har han ud over et par småting ikke været sådan alvorligt skadet, siden han blev lejet ud til RFC, da han stadig var i Viborg. Det er hvad, 7 år siden?

Skriv et svar